nlc.hu
TV-sztárok

Így van most Tekknő Miki

MC Hawer elárulta, hogyan van most a szívinfarktus után Tekknő Miki

Zenésztársa jó hírekről számolt be.

Két hete, hogy az MC Hawer és a Tekknő egyik tagja, Tekknő Miki kétoldali szívinfarktust kapott. A mulatós sztárt azonnal megműtötték, ám az állapota napokig kritikus volt. 

Tekknő Miki

Fotó: MC Hawer és a Tekknő / Facebook

Múlt héten viszont már ő maga tudott videóüzenetet küldeni rajongóinak, melyben megnyugtatta őket, már jól van, és hamarosan bevonul a balatonfüredi szívkórházba, ahol háromhetes szanatóriumi kezelésen vesz részt. A Borsnak most sikerült utolérnie MC Hawert, aki szintén jó hírekről számolt be. 

„Miki egyre jobban van, hétvégékre haza is engedik őt. Már kutyát is sétáltatott, de még egyelőre hamar kimerül. Ha minden jól megy, akkor szeptember végén már együtt mehetünk a fellépésekre – mondta a lapnak Hawer, aki azt is hozzátette, hogy nem tud elég hálás lenni a rajongóknak a sok szeretetért. Hawer arról is mesélt, bár igyekszik mindent beleadni a fellépésekbe társa nélkül is, mégis sok szervező inkább visszamondta a koncerteket. – Minden fellépést most 200 százalékon kell teljesítenem, hiszen egyedül vagyok. Így is nagyon jó hangulatúak a koncertek, a közönség fantasztikus és nagyon sok szeretetet küldenek Mikinek. Azzal, hogy a szervezők nem mondják le a koncertjeinket, Mikinek is segítenek. Hiszen mindkettőnknek a fő anyagi forrásai a fellépések. Nem vagyunk áruk, akiket csak felraknak a színpadra, hogy produkáljátok magatokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top