nlc.hu
Sztárok
Matthew Perry halála

Matthew Perry halála ügyében megvádolt egyik orvos 10 évet is kaphat

Tőle származik a ketamin, ami Matthew Perry halálát okozta.

Mark Chavez, a Matthew Perry halálával kapcsolatban megvádolt orvosok egyike elfogadta a vádalkut, és az Associated Press szerint az ítélethirdetéskor akár 10 év börtönbüntetésre is számíthat. Az orvos elismerte, hogy ketamint adott el Dr. Salvador Placensia doktornak, aki állítólag átadta a kábítószert Perry asszisztensének, Kenny Iwamasának – írja a 24.hu.

Matthew Perry halála ügyében megvádolt egyik orvos 10 évet is kaphat

(Fotó: Getty Images)

Iwamasa korábban elismerte, hogy ő volt az a személy, aki 2023. október 28-án beadta a halálos adag ketamint a Jóbarátok sztárjának.

Az orvosszakértői vizsgálat megállapítása szerint halála pillanatában Matthew Perry vérében akkora mennyiségű ketamint találtak, amit egy általános sebészeti beavatkozás során használnak pácienseken.
A boncolási jegyzőkönyv Matthew Perry halálát balesetnek minősítette, és annak elsődleges okozójaként a ketamint nevezte meg, amihez egyéb tényezők is hozzájárultak, és szerepet játszott benne a fulladás is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top