nlc.hu
Sztárok

Sarah Ferguson is megemlékezett

Így búcsúzott a királyi család Matthew Perrytől

Sarah Ferguson még a Jóbarátok egyik epizódjában is szerepelt.

Egy egész világot sokkolt és megrázott a hír, miszerint meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A sokak által csak Chandler Bingként ismert színészt a sajtóhírek szerint a saját jacuzzijában találták meg. Annak ellenére, hogy mondhatni egy egész világ szerette, mégis magányosnak érezte magát. Sokáig vágyott egy családra, azonban sosem nősült meg. Haláláról barátai, családja, rajongói, de még a királyi család tagjai is megemlékeztek. 

„Emlékszem, nagyon izgatott voltam, hogy találkozhattam egy színtiszta tehetséggel, humoristával és egy zseniális színésszel. Tragédia, hogy ilyen korán elveszítettünk. Nyugodj békében drága Matthew. Annyi örömet és nevetést adtál oly sok embernek” – írta közösségi oldalán Sarah Ferguson, yorki hercegné

Ez történt Londonban… 

A Jóbarátok 2001-es évadában egy londoni epizód is helyet kapott. Ekkor az egész stáb Londonba utazott Ross és Emily esküvőjére. A sorozatban Sarah Ferguson is feltűnt, aki ekkor már elvált András yorki hercegtől. 

Sarah Ferguson a Jóbarátok két színészével Londonban

A királyi család is búcsúzik Matthew Perrytől (Fotó: Instagram/sarahferguson15)

Sosem állt távol tőle a média 

A hercegné már tíznél több mesekönyvet is írt, ráadásul a 2009-ben bemutatott Az ifjú Viktória királynő című dráma producereként is megmutatta magát. Egy tavalyi interjú során pedig úgy nyilatkozott az nlc-nek, hogy már egy új film is készülőben van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top