nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry halála

A pletykák ellenére Lisa Kudrow nem fogadja örökbe Matthew Perry kutyáját

A Jóbarátok színésze szombaton hunyt el.

Annak ellenére, hogy több portál is arról számolt be, hogy az elhunyt színész, Matthew Perry kutyáját kollégája, Lisa Kudrow örökbe fogadja, egy forrás megerősítette a PEOPLEnek, hogy Perrynek nem volt kutyája.

A pletyka abból fakadhat, hogy Perry korábban egy Alfred nevű keverék kutya gazdija volt, akit exével, Molly Hurwitzcal közösen neveltek. A pár 2018-ban kezdett randevúzni, és 2020 novemberében eljegyezték egymást, majd 2021 júniusában szakítottak. Elválásuk óta Alfred állandó szereplője Hurwitz Instagramjának. Szeptemberben egy posztjában nyilatkozott a kiskutyával való szoros kapcsolatáról. Hétfőn Hurwitz az együtt töltött időre reflektált egy hosszú Instagram-bejegyzésben, melyben arról írt, Perry milyen nagy hatással volt rá.

A 60 éves Kudrow és a Jóbarátok szereplői – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc és David Schwimmer – egy közös nyilatkozatban beszéltek Perry haláláról. „Mindnyájunkat annyira lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint pusztán szereplőtársak. Egy család vagyunk” – olvasható a közleményükben. – Olyan sok mondanivaló van, de most szánunk egy percet arra, hogy elszomorodjunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, ahogy és amikor tudunk” – folytatódik a közlemény.

Lisa Kudrow and actor Matthew Perry,

Lisa Kudrow és Matthew Perry (Fotó: Getty Images)

Perry 2022 októberében egy PEOPLE-címlapinterjúban beszélt a Jóbarátok szereplői közötti szoros kapcsolatról, és megjegyezte, hogyan támogatták őt a kábítószerrel való küzdelme közepette.

„Megértettek és türelmesek voltak – mondta Perry. – Olyan ez, mint a pingvineknél. A természetben, amikor az egyik beteg vagy nagyon megsérült, a többi pingvin körülveszi, megtámasztja, amíg a pingvin képes önállóan járni. És ezt ők megtették velem.”

A Los Angeles-i megyei orvos szakértői hivatal vasárnap megerősítette a PEOPLE-nek, hogy a boncolás befejeződött, de a toxikológiai eredmények még váratnak magukra. A lakásában azonban gyógyszereket találtak a hatóságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top