nlc.hu
Szabadidő

Egy elképzelt rész, amikor Chandler meghal

Egy elképzelt Jóbarátok rész, amikor Chandler meghal

Egy korábbi YouTube videó kelt most életre, ami Chandler halálát vizionálta.
Chandler és Monica

A 444 szúrta ki a YouTube-ra már évekkel ezelőtt felkerült rajongói videót, amit a meglévő részekből vágtak össze. Az összevágott Jóbarátok-epizód arról szól, hogy milyen lenne a sorozat többi karakterének az élete, ha Chandler meghalna. Monica például inni és drogozni kezd, és összejön Joey-val, minden sokkal rosszabb és szomorúbb lenne nélküle.

Matthew Perry tragédiája, hogy miközben a képernyőkön egy vicces figurát alakított, addig a magánéletében szenvedett, magányosnak és mellőzöttnek érezte magát,  egyre inkább elhatalmasodott rajta a súlyos alkohol- és drogfüggősége . Önéletrajzi könyvében arról is írt, hogy van jó pár év a Jóbarátok forgatásaiból, amelyre egyáltalán nem emlékezett.

Sajtóhírek szerint a színészt Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták meg október 28-án, és a jelenlegi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. Perry 54 éves volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top