nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry halála

Megszólaltak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halálról

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer teljesen összetörtek.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Matthew Perry váratlan halálhírét követően elözönlötték az internetet a megemlékezések. Az 54 éves színészt egy jakuzziban találták holtan, ám a tragédia részleteiről még nincsenek információk. A híresség egyébként mindig nyíltan beszélt a depressziójáról, függőségeiről, melyek megkeserítették az életét. A rajongók, kollégák, sőt, a királyi család egy tagja is elbúcsúzott tőle, ám mindenki öt ember nyilatkozatát várta: a Jóbarátok legendás stábjáét. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer a People magazinnak juttattak el egy közös közleményt, melyben a következő áll:

„Mindannyiunkat lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint pusztán szereplőtársak: egy család vagyunk. Olyan sok mondanivalónk van, de most szánunk egy pillanatot arra, hogy elszomorodjunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Ahogy és amikor tudunk többet fogunk mondani. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival és minden olyan emberrel van, aki szerette őt szerte a világon” – közölte a magazinon keresztül az öt színész.

Matthew Perry

A Jóbarátok legendás stábja: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer (Fotó: Getty Images)

Perry 10 éven keresztül játszotta Chandler Bing karakterét, a munkásságáért 2002-ben Emmy-jelölést kapott. Tavaly egy podcastban arról beszélt, hogy hogyan szeretné, hogy az emberek emlékezzenek rá halála után:

„Mikor meghalok, és az úgynevezett eredményeimről lesz szó, jó lenne, ha a Jóbarátok jóval azok mögött a dolgok mögött végezne a felsorolásban, hogy más embereknek segítettem. A halálom után az fog menni, hogy Jóbarátok, Jóbarátok, Jóbarátok, és örülök neki, hogy voltak értékelhető színészi teljesítményeim amellett, hogy az emberek a neten röhöghettek a megpróbáltatásaimon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top