nlc.hu
Szabadidő

Még több sztár vett búcsút Matthew Perrytől

„Micsoda veszteség! Hiányozni fogsz a világnak” – külföldi és magyar sztárok búcsúznak Matthew Perrytől

A kanadai miniszterelnök is megosztotta az érzéseit a tragikus hír kapcsán, hiszen gyermekként ismerték egymást.

Mint mi is írtuk, 54 éves korában elhunyt Matthew Perry. A színész halála világszerte sokakat megrendített, barátai, munkatársai és ismerősei közül sokan a közösségi oldalon is megemlékeztek róla.

 „Micsoda veszteség. Hiányozni fogsz a világnak, Matthew Perry. A boldogság, amit a túl rövid életedben oly sokaknak szereztél, tovább fog élni. Nagyon áldottnak érzem magam minden egyes közös pillanatunk miatt” – írta Maggie Wheeler, aki Janice-t, Chandler barátnőjét alakította a Jóbarátok című sorozatban. 

„Mindig olyan kedves, laza, nyugodt és tehetséges voltál. Az amerikai kultúra része vagy, és örökké élni fogsz” – vett búcsút a színésztől Michael Rappaport, aki pedig Phoebe egyik barátjaként szerepelt a sorozatban. 

„Megszakad a szívem a ‘fiam’, Matthew Perry korai halála miatt. Megrendítő egy ilyen zseniális színészt ilyen fiatalon elveszteni” – gyászol Morgan Fairchild, aki Chandler édesanyjaként tűnt fel a Jóbarátokban. 

„A legrégebbi barátom…Feltétel nélkül szerettem őt. És ő engem. Összetört a szívem. Szép álmokat Matty. Szép álmokat” – búcsúzott Selma Blair. 

 „Soha nem fogom elfelejteni, ahogy a suli udvarán játszottunk, és tudom, hogy az emberek szerte a világon nem fogják soha elfelejteni azt az örömet, amit Perry okozott nekik. Köszönöm a sok nevetést, Matthew. Szerettünk, hiányozni fogsz”

– írta a Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, aki még gyerekkorából ismerte a színészt, Matthew Perry édesanyja ugyanis az államfő édesapjának, Pierre Trudeau-nak dolgozott. 

A magyar sztárok közül is többen részvétüket nyilvánították ki a színész tragikus halálával kapcsolatban. Tóth Vera egy Instagram-sztorijában szomorú emojival írta ki, hogy nyugodjon békében Chandler Bing, Puskás Peti is Instagram-történetében osztott meg egy régi képet a hírességről.

Az Exatlon és a Sztárban Sztár leszek! riportere, Nagy Réka búcsúként elárulta, Perry „nagy szerepet játszott a felnőtté válása éveiben.” Miller Dávid pedig egy fekete szívet posztolt a Jóbarátok sorozatból származó képhez, amin az látható, hogy Joey fotelében ülve nézi barátja, Chandler helyét.

(via Telex, Blikk, 444.hu)

Matthew Perry

Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top