nlc.hu
Sztárok

Matthew Perry a múltból

Íme egy soha nem látott fotó Matthew Perryről!

A kép még 1995-ben készült, amikor a legendás sorozat berobbant a köztudatba.

Az egész világot megrázta a hétvégén Matthew Perry halálának híre. Az 54 éves világsztárról számtalan kollégája, barátja, rajongója, sőt, a királyi család is megemlékezett már. A Jóbarátok szereplőgárdája egy közös nyilatkozatban beszélt szeretett barátjukról. Most karrierje csúcspontjáról került elő egy kép, melyet George Lange fotós készített még 1995-ben az Entertainment Weekly őszi tévés lapszámába. A szakember a Jóbarátok sztárjain kívül a Seinfeld, a Frasier és a Vészhelyzet stábját is lefényképezte különböző tematikákban. Matthew Perrynek és Jennifer Anistonnak különböző geometriai alakzatokban kellett pózolniuk.

Íme az akkor készült, ma már csaknem 30 éves kép

A fotós a People magazinnak nyilatkozott a kép készítésének hátteréről.

„Megkértem őket, hogy másszanak bele ezekbe a dobozokba, és baromi jól néztek ki. De rájöttem, hogy azt nem találtam ki, hogy mit csináljanak, ha már egyszer bent vannak. Ott van ilyenkor az ember mindenkivel körülvéve, és hirtelen nagyon egyedül érzi magát. De azt mondtam, »arra kérlek benneteket, hogy karoljátok át egymást«, és ez tökéletes volt. Átkarolták egymást, és nem is lehettek volna se profibbak, se jobb fejek, se szebbek. Csodálatosan néztek ki.”

Matthew Perry

Matthew Perry (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top