nlc.hu
Sztárok
Negyedik gyermekét várja Zsófia svéd hercegné

Negyedik gyermekét várja Zsófia svéd hercegné

Már van három fiuk.

Hétfőn este a svéd királyi család hivatalos közleményben tudatta, hogy a király fia: Károly Fülöp királyi herceg felesége ismét várandós.

Zsófia hercegnének és Károly Fülöpnek már van három kisfia, akik hamarosan kistestvért kapnak. A közleményből kiderül, hogy a negyedik gyermek várhatóan februárban jön majd a világra. 

Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné (fotó: Profimedia)

A legfrissebb fotó Károly Fülöpről és Zsófiáról, akik a norvég Márta Lujza hercegnő esküvőjén jártak augusztus utolsó napján. (fotó: Profimedia)

A svéd udvar megerősítette azt is, hogy a hercegné nem mondja le az őszi hivatalos megjelenéséit. “Minden kötelezettségének eleget tesz a következő hónapokban is” – írták a közleményben.

A 45 éves svéd hercegnek és feleségének, aki korábban modellként dolgozott, már van három kisfia: Sándor herceg (8), Gábor herceg (6) és Julian herceg (3).

Károly Fülöp jelenleg a negyedik a svéd trónöröklési rendben. Ő XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné egyetlen fia. A trónöröklési sorban megelőzi nővére Viktória, és annak gyermekei: Esztella és Oszkár.

Nézd meg galériánkat Károly fülöp herceg családjáról!

Károly Fülöp svéd herceg és családja
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top