nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Kiss Ádámról: "A vicces emberek élete gyakran nem is annyira vicces"

Geszti Péter Kiss Ádámról: “A vicces emberek élete gyakran nem is annyira vicces”

Az Adom a napom legújabb epizódjának vendége Kiss Ádám, akinek napját nagy érdeklődéssel követi végig Geszti Péter.

Csütörtökön is izgalmas vendéggel várja a nézőket az Adom a napom legújabb adása, ugyanis nem más, mint a híres stand up-os, Kiss Ádám adja egy napját a stream nézőinek, majd beszélget az este folyamán Geszti Péterrel. A műsorvezető nagy szeretettel és kíváncsisággal hívta meg műsorába a hírességet, ugyanis véleménye szerint sokszor a legviccesebb emberek élete is ugyanúgy tele van küzdelmekkel és kihívásokkal.

Fotó: VIASAT3

Fotó: VIASAT3

„Mai vendégem a fiatal humoristageneráció üstököseként tűnt fel, kishazánkban szinonimája lett a stand up-osnak. A vicces emberek élete azonban gyakran nem is annyira vicces: sokszor megváltozik az arckifejezés, ha lemegy a függöny. Ráadásul az ifjú üstökösből a szórakoztatóiparban gyorsan lesz nagy öreg. Érdekel, hogy hol tart, hova tart most, és persze az, hogy hogy telik ez a csütörtökje. Elkértem tőle, és ő nekünk adta napját.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Kiss Ádám, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top