nlc.hu
Sztárok
Kóbor János lánya, Léna szerelmes - ezt árulta el párjáról

Kóbor János lánya, Léna szerelmes – ezt árulta el párjáról

Nem véletlenül zárja ki a nyilvánosságot életükből Kóbor Léna. Szeretné megőrizni és védeni boldogságukat.

Kóbor János lánya, a tehetséges Kóbor Léna nyár elején árulta el, hogy még áprilisban, a 17. születésnapja alkalmából rendezett bulin jött össze mostani barátjával. „Témában most először a szerelemről írtam, ugyanis képzeljétek el, hogy nemrég rám talált a szerelem. Még titok. Nem Alfrédról van szó. Nagyon vicces, mert a születésnapomon ismertem meg egy szórakozóhelyen. Egyáltalán nem úgy indult, hogy ebből lesz kapcsolat, hanem utána felhívott, beszélgettünk, és alakult minden. Anyukám nagyon kedveli” – mesélte el akkor titokzatos párjáról.

„Nyár elején jöttünk össze, de már születésnapom óta ismerjük egymást. Nagyon vicces folyamat volt bemutatni őt az egész családomnak és a baráti társaságomnak. Nagyon izgultam, hogy ki, mit fogsz szólni, de mindenki nagyon pozitívan fogadta és nagyon gyorsan beilleszkedett” – mondta el most a Borsnak, ahol azt is elárulta, hogy nem akarja, bármit is elrontson közöttük az ismertség. 

Fotó: Fülöp Dániel

Fotó: Fülöp Dániel

„Nagy újdonság neki visszaolvasni rólunk a cikkeket az újságban, nehéz is hova tenni, ha az ember nem tapasztalt még ilyet. Már korábban megbeszéltük, hogy a kapcsolatunk valójában csak kettőnkre tartozik. Számunkra az a lényeg, hogy mi történik kettőnk között, nem pedig az, hogy próbáljunk mutatni kifelé valamit, ezért is még egy ideig biztos, hogy nem fogok mutatni a barátomból semmit, de nem kizárt, hogy ez megváltozik” – szögezte le a fiatal lány. aki most élte meg élete első olyan nyaralását, ahova a párjával közösen utazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top