nlc.hu
Sztárok
Berki Mazsi bikini

Alig takaró bikiniben mutatta meg Berki Mazsi, hogy bombaformában van

Berki Mazsi a kánikula utolsó napjait is maradéktalanul kiélvezi: bikiniben tartott barátnős napot.

Szeptember ide, iskolakezdés oda, Berki Mazsi még mindig élvezi a hosszan tartó nyarat és kánikulát. Mazsi nemrég bevallotta, hogy a Sztárbox komoly nehézségeket okozott neki párkapcsolatában, legújabb videóján azonban jól látszik, hogy bár kapcsolati nehézségei már a múlté, a felkészülés és edzések során szerzett tökéletes alakja továbbra is kitart. 

„Tavaly ősszel a boksz sok problémát hozott a kapcsolatunkba, a családi életünkbe. Az én párom a klasszikus családvonalat viszi, szereti, ha a nő otthon van. Én azért szeretek jönni-menni, tenni-venni, dolgozni” – árulta el akkor a verseny női győztese, aki párjával a Nyerő Párosban is próbára teszi magát.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Ezúttal barátnőjével tartott közös napot az influenszer, mely a jelek szerint többek között a napozás jegyében telt. Itt készült az a rövid videó, melyen sokat láttató bikinijében mosolyog, a kamera előtt megpördülve pedig megmutatja továbbra is kockás hasát és izmos alakját rajongói legnagyobb örömére. A látványos felvételt ide kattintva nézheted meg.

Ez is érdekelhet Berki Mazsi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top