nlc.hu
Sztárok
Óriási a harmónia a Sztárban Sztár All Stars női zsűritagjai között

Óriási a harmónia a Sztárban Sztár All Stars női zsűritagjai között

A két női zsűritag izgatottan várja már a műsor kezdetét, tökéletes harmóniájukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint Lékai-Kiss Ramóna új bejegyzése!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy ikonikus zsűrivel indul a Sztárban Sztár All Stars évada, dupla élő show-val szeptember 7-én és 8-án a TV2-n. A legendás versenyzők mellett visszatérnek a műsorba a korábbi zsűritagok közül is négyen, név szerint: Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Készen áll a zsűri

A visszatérés kapcsán már megszólaltak a zsűritagok is: 

“Remélem, ez a speciális évad egyfajta jutalomjáték hangulatot vált ki mindannyiunkból. Én sosem vettem a zsűrizést véresen komolyan, most meg pláne csak a jóra, a viccesre, egy produkció értékeire szeretnék figyelni.”mondta Hajós András.

„Szerintem elképesztő lesz a Sztárban sztár All Stars, már csak a teljesen megújúlt zsűri is gondoskodni fog arról, hogy a nézők igazán jól érezzék magukat, és akkor a szereplőkről, akik az igazi nagy show-t készítik még nem is beszéltem. Az érdekesség ebben a zsűriben az, hogy a felállás ugyan új, de a tagok régiek. Mindenki pontozott már az elmúlt évadok során, de együtt még sosem! Meglátjuk milyen energiák szabadulnak fel vagy éppen el a 10. évadban.” – tette hozzá Lékai-Kiss Ramóna.

“A Sztárban Sztár az ősz egyik legjobban várt produkciója, és számomra is különleges élmény, hogy visszaülhetek a zsűripultba. Az, hogy idén ezzel a csapattal vállaljuk, hogy zsűrizzük az All Stars versenyzőket, iszonyatos felelősség, de közben azt is megígérhetem, hogy nemcsak az ország házibuliját hozzuk el, hanem véget nem érő nevetéseket és sírásokat is” – egészítette ki Stohl András.

Claudia is elárulta lapunknak, hogy nagyon jó érzés számára az, hogy egy olyan háttércsapat fogadja őt a forgatásokon, akiket már régóta ismer. Így a Sztárban Sztár All Stars szinte olyan érzés lesz számára, mintha hazatérne.

„Annyira jó dolog, amikor megörülünk egymásnak a kulisszák mögött. Véleményem szerint talán az az egyik legfontosabb dolog az ember életében, ha úgy tud bemenni egy helyre, hogy mindenki örül neki. Én pedig ezt érzem 98%-ban és ez egy tök jó dolog.” – mondta nevetve.

Alig várják már a kezdést

Lékai-Kiss Ramóna is izgatottan várja a kezdést és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint saját közösségi oldala, ahová egy szívmelengető posztot is feltöltött zsűritársával. A fotón mindketten izgatottan, mosollyal az arcukon láthatóak, az összhang pedig letagadhatatlan köztük, ugyanis a két zsűritag össze is öltözött a találkozóra. 

“Reméljük a legjobbakat… ! Bízom benne, hogy ha már a kis homár nem is, én azért megmaradok az elfogyasztása után !
Viccet félretéve, szombaton és vasárnap is várunk Tieteket, akár a stúdióban, akár a TV előtt!” – írta bejegyzéséhez Ramóna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top