nlc.hu
Sztárok
Berobbantak az X-Faktor mentorai a stúdióba

Így viselkedtek az új X-Faktor mentorok a stúdióban

Majka, Tóth Andi, Valkusz Milán és Gáspár Laci elsöprő tapsviharban érkeztek meg az X-Faktor stúdiójába, hogy elfoglalják a mentorszékeiket.

Az X-Faktor 2024-es évada szeptember 7-én, szombat este 19:30-kor debütál az RTL-en. A mentorok Majka, Tóth Andi, Valkusz Milán és Gáspár Laci már elfoglalták a székeiket, óriási tapsvihar fogadta őket:

Két év kihagyás után idén ősszel visszatér a képernyőkre az X-Faktor. A műsorban számos változás történt a korábbi évadhoz képest, szinte egy teljesen megújult zsűricsapattal és új műsorvezetővel is kiegészült a csapat. Miller Dávid maradt, mint műsorvezető, de becsatlakozott mellé TV2-től átigazolt Pápai Joci, aki helyett kapott a Sztárbox műsorában is, de vállsérülése miatt kénytelen volt visszalépni. 

Így viselkedtek az új X-Faktor mentorok a stúdióban

(Fotó: RTL Sajtóklub)

A Media1 információi szerint a tehetségkutató idei évadában már nem lesznek Mentorház-adások. Állítólag már a Táborban kiderül, hogy kik kerülnek be az élő show-ba, melyet – úgy tudni – már le is forgattak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top