nlc.hu
Sztárok
Bódi Sylvi balesetet szenvedett szörfözés közben

Bódi Sylvi balesetet szenvedett szörfözés közben

Össze kellett varrni a modell sebét, miután a szörfdeszkája miatt megsérült.

Bódi Sylvi már több mint 15 éve a szörfözés szerelmese, korábban azt mondta, két dolog vette rá a hullámlovaglásra: egy jóképű férfi szörfös, illetve az, hogy legyőzze a fulladástól való félelmét.

A modell került már veszélyes helyzetekbe szörfözés közben, előfordult, hogy elájult, vizet hányt, egy órára kimaradt az emlékezete, ki kellett menteni.

Bódi Sylvi

Fotó: RTL / Sajtóklub

Most is egy szörfös balesetről számolt be a közösségi oldalán.

„Csak annyi történt, hogy vittem egy nagyobb hullámot. és nem teljesen úgy sikerült a bedroppolás, ahogy elképzeltem… Leestem a hullám aljára, a deszkám elé, az pedig folytatta az útját az arcomon keresztül. Szerencsére nyitva volt a szemem, így láttam, hogy közeledik felém a deszka, így egészen el tudtam kapni a fejem, s így »csak« a szemhéjamat találta el a deszka széle, a szkeg pedig az államat” – idézte fel az esetet Bódi Sylvi az Instagramon.

Végül egy orvos összevarrta a sebet, a bejegyzésben erről videó is látható erős idegzetűeknek. De úgy tűnik, a modellt nem tántorította el a szörfözéstől a baleset. Azt írta: „Még egy heg ide vagy oda… már elfér a többi mellett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top