nlc.hu
Sztárok
Cserpes Laura titokban összeházasodott a szerelmével

Cserpes Laura összeházasodott a szerelmével, Badacsonyban tartották a titkos esküvőt

Az énekesnő egy diófa alatt, családias környezetben mondta ki a boldogító igent augusztus végén.

Cserpes Laura féltve őrzi a magánéletét. Sosem titkolta, hogy nincs egyedül, de nem sokat tudni a szerelméről, mert ahogy korábban elmondta, párjával csak évente egy közös fotót tesz közzé, és ehhez a szabályhoz szigorúan tartja magát.

Az énekesnő most hatalmas bejelentést tett, a Tények Pluszban árulta el: augusztus 31-én teljes titokban összeházasodott a szerelmével.

A lánykérés májusban, az Ázsia Expressz forgatása után történt – szintén titokban –, majd úgy döntöttek, hogy nem akarnak sokat várni a házasságkötéssel.

Cserpes Laura

Fotó: TV2

A körülbelül 50 fős esküvőt Badacsonyban, családias környezetben, egy diófa alatt tartották, amiről csak a családtagok és a legközelebbi barátok tudtak. Az esküvő dátuma egyébként jelentéssel bírt, mert Laura tavasszal elhunyt nagymamájának a születésnapján mondták ki a boldogító igent.

„Egy nagyon kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek egy olyan emberrel, aki tényleg úgy szeret, ahogy vagyok” – fogalmazott az énekesnő a férjéről. Két évvel ezelőtti megismerkedésükről azt mondta, hogy nagyon természetes volt, mindketten tudták, hogy mit akarnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top