nlc.hu
Sztárok
Ennyit költöttek a szülésre a királyi család tagjai

Itt a lista! Brutális összeget költött a szülésre Meghan Markle

Nem a jövendő királyné költött a legtöbbet a szülésre, hanem a sógornője. Ezt a luxust nehéz elképzelni.

II. Erzsébet volt az utolsó a királyi családból, aki otthon adott életet a gyermekeinek. Katalin hercegnő ugyanott szülte meg három gyermekét, ahol korábban Diana hercegnő is világra hozta két fiát. A londoni St. Mary Kórház Lindo Wing nevű magánosztályán a szülés átszámítva 3-3.5 millió forintba került 2022-ben. Az ár attól függ, hogy hány éjszakát tölt a kórházban a kismama.  Az ár tartalmazza a folyamatos szülésznői ellenőrzést, egy saját védőnőt, saját orvost, azonnali gyermekorvosi ügyeletet, vérvételt, étkezést és a férj szállását is. Ám ettől sokkal többet fizetett Meghan Markle, amikor életet adott második gyermekének  Lilibet Dianának.

Harry herceg, Meghan Markle és Lilibet

Harry herceg, Meghan Markle és Lilibet (fotó: Profimedia)

A 133 éves kaliforniai kórház (Santa Barbara Cottage Hospital), átszámítva 5-10 millió forintot kér egy szülésért ez attól függ, hogy természetes szülésről, vagy császármetszésről van szó. Mindegyik szülőszobában található egy fekvőfotel, egy hintaszék és egy kanapé, és persze egy kényelmes betegágy. Minden szobában van wifi, folyamatosan kamerával figyel a szobát, a betegek tabletet is kérhetnek a kórháztól. Állandó menü volt a kórházban, a rendelést pedig a szobaszervíznek adhatják le a betegek, nemcsak maguknak, hanem a látogatóknak is. 

Ki az az egy hercegné, aki állami intézményben, VIP szolgáltatások nélkül szült? Kiderül a Kékvér podcast legfrissebb részéből. Nézd meg most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top