nlc.hu
Sztárok
Szellő István szabadideje

Szellő István elárulta, mit csinál, amikor nem híradózik

Szellő István elárulta, mi az, amit szívesen csinál szabadidejében.

Szellő Istvánról valószínűleg az a kép élhet a legtöbb emberben, hogy szüntelenül az RTL Híradó székében ül. Kevesen tudják róla, hogy valójában egy nagy világjáró. Nyáron járt Olaszországban, de hosszabb utazást most télre tervez. Azt mesélte a Reggeliben a riporter mindig előbújik belőle utazásai során, de nem szeret mindent előre eltervezni. Legkisebb gyermekei most kezdték a gimnáziumot, róluk és két nagyfiáról is mesélt, akik közül a nagyobbik ügyvédnek készül, a kisebbik pedig fontolóra veszi, hogy visszatér Amerikába.

Szellő István elárulta, mit csinál, amikor nem híradózik

(Fotó: Reggeli/RTL)

De mit csinál Szellő István, amikor nem híradózik?

“Természetesen az ember a gyerekekkel foglalkozik, sokszor nekünk a délelőtt szabad, akkor tudod intézni az ügyeidet. Nincsenek különféle hobbijaim. Sportolni, próbálom magam karban tartani”

– mondta Szellő István.

Szellő István és Gubík Ági szakításáról szóló pletykák 2021-ben röppentek fel, de később kiderült, hogy pletykák ide vagy oda, a sztárpár még mindig együtt van.

“Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége” – mondta nemrég egy interjúban Gubík Ági, megerősítve, hogy Szellő Istvánnal már nem alkotnak egy párt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top