nlc.hu
Sztárok
Kibékült exével és terápiára ment Molnár Gusztáv

Kibékült exbarátnőjével Molnár Gusztáv, ő segíti az alkohollal küzdő színész felépülését: „A bajban mellém állt ismét”

A Drága örökösök egykori sztárja állítja, a szétesett állapotban róla készült fotók is erőt adnak neki a felépüléshez.

Alig két hete jelentek meg Molnár Gusztáv szívszorító képei a visszaeséséről, a színészt akkor ittasan, a járdán fekve fotózták. Most a Blikknek elmondta, hogy a történtek után egy önkéntes intenzív terápián vett részt a Semmelweis Egyetem Addiktológiai Osztályán, jelenleg pedig egy úgynevezett felépülő csoportba jár.

“Másfél hetet töltöttem ott, és csak az a lány tartotta a lelket bennem, aki minden nap megérkezett fél 3-kor, hogy háromtól hatig, a látogatási időben egy padon ülhessen velem és beszélgessünk” – mesélte a Drága örökösök egykori sztárja. Vallomásából pedig kiderült, hogy kibékült exével, Dorinával, aki még augusztus elején számolt be a szakításukról.

“Ő az, aki a bajban mellém állt ismét. Nem győzök elég hálás lenni érte” – tette hozzá.

Molnár Gusztáv arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a róla – szétesett állapotban – megjelent fotók is erőt adnak neki a felépüléshez: “Lementettem a fotókat, hogy örökre emlékeztessenek erre. Nincs bennem harag, a rólam készült képek olyan tükröt tartottak elém, amibe többé nem akarok belenézni”.

A továbbiakról pedig elárulta, két hónap múlva ismét bevonul a Semmelweis klinikára egy hónapra. “A gyógyulás kulcsa már a kezemben van, hiszen megtanultam még Komlón. A szakemberek segítségével pedig vissza tudok találni arra az útra, amin már elindultam. (…) Nagy különbség van a mostani állapotom és Komló között, ott ugyanis egyedül voltam. Most nem vagyok magányos, itt van mellettem a párom, akire mindenben számíthatok.” – magyarázta.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó (2022.10.20.-i adás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top