nlc.hu
Sztárok
Danny Blue szerelmes, ez a titokzatos nő a párja

Ez a titokzatos, gyönyörű nő rabolta el Danny Blue szívét

Úgy tűnik, hogy Danny Blue szívét elrabolták, méghozzá nem is akárki. A barna hajú hölgyet a Sztárbox alatt sikerült lencsevégre kapni.
Danny Blue

Danny Blue újra szerelmes. A mentalista, bár nem enged sok betekintést a magánéletébe, azt még évekkel ezelőtt elárulta, hogy 70 pontos listája van arról, hogy milyen barátnőt keres maga mellé. Ha pedig hihetünk a kamerának, akkor úgy tűnik, van valaki, akinek ezt sikerült megugrania.

A titokzatos hölgy a Sztárbox legutóbbi adásában a nézőtéren drukkolt a szerelmének. Néhány csók is elcsattant kettejük között, illetve a fotók alapján a rejtélyes barátnő próbálta vigasztalni kedvesét, aki alul maradt a versenyben Szecsei Valterrel szemben.

Bemegyek egy társaságba akkor a hölgyek 50 százaléka jelzi, hogy mentalistával biztos nem. Azért, mert én látnám a gondolatait. De a másik 50 százalék meg pozitívan fogja fel, mondván lehet, hogy a kívánságait lesném” – mesélte korábban a nőkkel kapcsolatos benyomásait a tehetséges mentalista, akinek valószínűleg új kedvese is abba az 50 százalékba tartozik, aki úgy gondolta: csak jó lehet, ha egy férfi tud olvasni a gondolataiban.

Danny Blue barátnője
Megnézem
Összes kép (3)

Danny Blue egyébként Pápai Jocival szállt volna ringbe, mentálisan is erre készült, ám az énekes az utolsó pillanatban, sérülésre hivatkozva visszamondta a versenyt.

Valamilyen véletlen folytán Joci visszalépett a versenytől… Lesérült, fáj a válla, de kinek nem? A viccet félretéve, Jocinak jobbulást kívánok, de mivel bokszról van szó, a sérülés erősen benne van a pakliban. Pont ezért kell az elménket is edzeni, hogy ne csak egy csihi-puhi ütlegelés legyen, hanem fejben is előrébb járjunk az ellenfélnél, taktikázzunk, eltereljük a másik gondolatát és kihasználjuk a gyengeségeit. Bár sokan azt hiszik, hogy én biztosan előre látom a mérkőzés végkimenetelét, de azért ez nem ennyire egyszerű. Persze komolyan tréningezem az agyamat, többször is már lepörgettem magamban a meccset, a vonzás törvénye pedig működésbe lépett, hisz Joci nemrég bedobta a törölközőt!” – nyilatkozta a hír kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top