nlc.hu
Sztárok
Horváth Lajos Ottó visszatérése A mi kis falunkba

Visszatért A mi kis falunkba a Nemzetiben megsérült Horváth Lajos Ottó

Sorozatbeli kollégái is nagyon örültek a 61 éves színésznek.
Horváth Lajos Ottó

Újra A mi kis falunkban Horváth Lajos Ottó, ez az első munkája a tavaly novemberi balesete óta. A püspököt alakító színész – aki súlyosan megsérült a Nemzeti Színházban történt balesetben – több hónap kihagyás után forgat a sorozat csapatával. A széria kreátora, Kapitány Iván nem szerette volna kiírni a sorozatból a sérülése miatt Horváth Lajos Ottót – akinek az egyik keze a baleset következtében maradandó fogyatékosságot szenvedett – ezért úgy alakították a történetet, hogy a karja fel legyen kötve.

“Megvagyok, jól vagyok, köszönöm. Nem voltak nekem lelki sebeim. (…) Próbáltak ütni lelki sebeket, de azokat igyekeztem hamarost elhárítani. Jól vagyok, maradjunk ennyibennyilatkozta a Fókuszban Horváth Lajos Ottó, aki a Nemzetiben való felmondása utána – akárcsak a baleset másik sérültje, Szász Júlia – a Centrál Színházban folytatja.

A 61 éves színművész arról is beszélt, hogy jó újra a kollégáival együtt dolgozni, és örült, amikor felmerült, hogy újra forgathat a sorozatban. “Jó volt. Mindig jó ide kijönni forgatni” – válaszolta arra kérdésre, milyen volt visszatérni. “Nem hiányzott, mert mással voltam elfoglalva. Az úgy eléggé lefoglalt, de amikor felmerült, hogy ezt most lehet csinálni, annak azért örültem” – tette hozzá.

Sorozatbeli kollégái is nagyon örültek Horváth Lajos Ottó visszatérésének. “Nagyon jó, hogy itt van és tud velünk dolgozni. Ez mindennél fontosabb” –  reagált a pajkaszegi papot alakító Schmied Zoltán.

A kártérítésről és a baleset ügyének jelenlegi állásáról az ügyvédje nyilatkozott a Fókuszban. “Elkészült a második szakértői vélemény, amely alapján egyértelmű, hogy Horváth Lajos Ottó ebben a balesetben maradandó fogyatékosságot szenvedett és tartós egészségromlást is” – mondta el Borbély Zoltán, aki reméli, hogy a Nemzeti Színházzal való, hónapok óta tartó egyeztetések végére hamarosan már sikerül pontot tenni.

A mi kis falunk amúgy 2026-ig biztosan képernyőn lesz, mivel több új évadot is berendelt a népszerű sorozatból az RTL. Idén májusban el is kezdődött a 9. és a 10. évad forgatása a jól ismert pilisi környezetben.

Kiemelt fotó: MTI/Kátai Edit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top