nlc.hu
Szabadidő
2026-ig biztosan képernyőn lesz A mi kis falunk

2026-ig biztosan képernyőn lesz A mi kis falunk

Több új évadot is berendelt a sorozatból az RTL.

A mi kis falunk című sorozatból eddig már 8 évad került képernyőre az RTL-en, azaz már több mint 120 epizódot láthattak a nézők. A Pajkaszeg lakóinak életét bemutató sorozat legutóbbi, 19 epizódból álló szezonja március 30-án fejeződött be.

Mivel továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a széria, a napokban elkezdődött a 9. és a 10. évad forgatása is a jól ismert pilisi környezetben. Ez azt jelenti, hogy a sorozat annyira sikeres, hogy a csatorna rögtön két újabb szezont is berendelt belőle, így 2026-ig még biztosan képernyőn lesz A mi kis falunk – írja a SorozatWiki.

Szabó Győző, Debreczeny Csaba és Kerekes József (b-j) A mi kis falunk című sorozatban - Fotó: Sajtóklub

Szabó Győző, Debreczeny Csaba és Kerekes József (b-j) A mi kis falunk című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

Azt egyelőre nem tudni, hogy a következő évad mikor kerül képernyőre.

“Az újkori televíziózásban, mondjuk a rendszerváltás utáni kereskedelmi tévéktől számítsuk, szerintem egyedülálló. Ilyen hosszú heti sorozat nem nagyon élt meg a képernyőn”nyilatkozta a Fókuszban a széria főrendezője és kreátora, Kapitány Iván, aki úgy véli, a siker titka a jó színészek és a poénok mellett az, hogy az évek alatt jól összeszokott csapattal dolgoznak a sorozaton. A közmunkások az egyik legnépszerűbb karakterek, aranyköpéseiket sokszor idézik a nézők.

Az utóbbi években újdonság volt, hogy kétszer is tematikus részekkel is jelentkeztek: láthattuk, miként telik a karácsony Pajkaszegen és miként buliznak szilveszter este. Az új évadokra fél éve készülnek az alkotók, további kalandokkal és új szereplőkkel. “Lesznek extra részek extra találmányokkal, és ne felejtsük el, hogy idén újra van polgármester-választás. Szeretjük a szereplőinket, mármint azokat a karaktereket, akiket megmutatunk, és nálunk még tulajdonképpen a rossz ember is jó” – fűzte hozzá Kapitány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top