12 millióval tartozik exüzlettársának A Konyhafőnök győztese, Bóza Roland

F.C. | 2024. Szeptember 12.
Behajtót küldtek a sztárséfre.

Rájár a rúd Kollányi Zsuzsi volt szerelmére: leégett az agárdi bisztrója, az énekesnővel való szakítása után nem sokkal életmentő műtéten esett át, a több hónapos lábadozást követően alkalmazottakat sem talál az éttermébe. Most pedig kiderült, állítólag komoly tartozása van: egykori üzlettársa, Tóth Gergely szerint 12 millió forinttal tartozik neki Bóza Roland – értesült a Blikk. Ő adott kölcsönt A Konyhafőnök 2021-es évada győztesének, hogy megnyisson egy bisztrót a Lupa-tónál, ám a vállalkozás nem ment jól, be kellett zárni.

“Én próbáltam normálisan hozzáállni, januárig vártam, hátha magától megadja. (…) Rögtön jöttek a kifogások. (…) Idén nyár elején mondtam neki, hogy havi pár százezres bontásban kezdje el fizetni a kölcsönt, mert nem szeretném jogi útra terelni a dolgot. Nyár közepén még egyszer beszéltünk, ám azóta nem érem el” – panaszolta a bulvárlapnak az üzletember, aki időközben egy behajtó céghez fordult, remélve, hogy megkapja a millióit.

Bóza Roland viszont azt állítja, nem tartozik a volt üzlettársának. Szerinte nem jogos, hogy számon kérik rajta a befektetett pénzt, miközben bebukott a vállalkozás.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version