nlc.hu
Sztárok
Ez a közös Básti Juliban és Tillában

Ez a közös Básti Juliban és Tillában

Básti Juli egy napját kísérhetjük végig az Adom a napom című műsorban.

Básti Juli az Adom a napom című műsor csütörtöki vendége. A színésznő egy napját kísérik végig a kamerák, amelyek egy érdekes dologról rántották le a leplet: Básti Juli és Tilla, azaz Tilla Attila kutyái ugyanis barátok.

Ez a közös Básti Juliban és Tillában

(Fotó: Birtron Szabolcs/fotocentral)

“Fülöp legelegánsabb, legszebb férfi a világon. Tudod, hogy én mennyire imádom”

 

 – mondta Tilla Básti Julinak.

Az édes jelenetet a videóra kattintva megnézhetitek:

Básti Juliról Geszti Péter nagy tisztelettel és elismeréssel beszél:

“Mai vendégemről túlzás nélkül állítható, hogy nemzeti intézmény, fogalom, díva, és még mi minden… Tisztelem, szeretem, és egy kicsit tartok is tőle, hiszen ő mégiscsak „A” színészkirálynő. Érdekel, hogy él a hétköznapokban valaki, akinek jelenléte is ünnep. Hát, ma van mit ünnepelni, hiszen nekünk adta a napját egy igazi csillag, mégpedig állócsillag.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Básti Juli, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top