nlc.hu
Sztárok
Ők lettek a Miss Universe Hungary döntősei

Egy 40 éves nő is bejutott a Miss Universe Hungary döntőjébe

A szervezők szerint előnyére vált a felső korhatár eltörlése.

Szeptember 14-én megtartották a Miss Universe Hungary elődöntőjét, ahol kiderült, ki az a 12 versenyző, aki ott lehet a szeptember 28-i döntőben és színpadra léphet a koronáért, valamint a mexikói világdöntőbe jutásért. Összesen 636 lány nevezett be az idei versenyre, az ország minden pontjáról jelentkeztek, és óriási kihívást jelentett a legjobb 12 közé való bejutás.

A világ legrangosabb, legismertebb és elismertebb szépségversenyét idén 73. alkalommal írták ki a szervezők. Magyarország – egy meglehetősen hosszabb szünet után – 2023-ban tért vissza a nemzetközi sorozat mezőnyébe, így ismételten magyar lány is képviselhette hazánkat Blága Tünde személyében.

„Úgy érzem, elégedettek lehetünk, mert sikerült kiválasztanunk azt a 12 lányt, aki egész biztosan méltóképpen fogja képviselni a verseny szellemiségét a döntőn. Számomra külön öröm, hogy nem egy homogén mezőnyt válogattunk össze, hanem nagyon színes ez a döntős csapat. A fiatal lányok mellett van egy 40 éves hölgy is, aki a fiatalokat megszégyenítő külsővel rendelkezik, sőt szerintem neki van a legjobb alakja az egész mezőnyben” – vélekedett dr. Özer Nóra, a Miss Universe Hungary elnöke, aki azt is elárulta, hogy idén először nem volt korhatárhoz kötve a jelentkezés, így 18-tól 40 éves korig jelentkeztek a nők.

Hajós István, a zsűri elnöke szerint nagyon sokszínű volt a mezőny: „A legfiatalabb versenyzőnk 18, míg a legidősebb 40 éves volt, azaz két évtized különbség van köztük. Véleményem szerint kifejezetten jót tesz a versenynek, hogy érettebb hölgyek is bekerülhettek a döntőbe.”

A zsűri soraiban ült a tavalyi győztes, Blága Tünde is. Ítésztársaihoz hasonlóan ő is azt vallja, hogy egy nőnek meg kell érnie ahhoz, hogy szépségkirálynő lehessen, ezért ő maga is nagyon jó kezdeményezésnek tartja a felső korhatár eltörlését.

Érdekesség, hogy idén is elindult a Miss Universe-en Blága Tünde egyik tavalyi riválisa, a második udvarhölgy dr. Kenéz Nóra.

Kiemelt fotó forrása: Career Brand Management

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top