nlc.hu
Trend

60 éves szépségkirálynő

Egy 60 éves nő lett Miss Buenos Aires, lepipálta a huszonéveseket a szépségversenyen

Most ő indulhat a Miss Argentína címért.

Megdöbbentően fiatalos kinézetének köszönhetően Alejandra Marisa Rodríguez nyerte el a Miss Buenos Aires címet, ezzel pedig automatikusan kvalifikálta magát a 60 éves, Buenos Aires-i ügyvéd, újságíró a Miss Argentína szépségversenyre.

Tavaly ugyanis eltörölték az 1958-ban bevezetett korhatárt, így a szépségversenyre már nem csak a 18-28 év közötti hölgyek jelentkezhettek. Ezzel pedig megnyílt a lehetőség, hogy az idősebb korosztályok tagjai is megmérettethessék magukat. A lenyűgözően fiatalos megjelenésű Alejandra Marisa Rodríguez tucatnyi, sokkal fiatalabb versenyzőt utasított maga mögé.

Nagy megtiszteltetés, hogy megnyertem a 2024-es Miss Buenos Aires címet. Meg akarom mutatni a nőknek, hogy a szépség kortalan” – jelentette ki, miután átvette a koronát.

A szépségkirály életkora azonban heves vitákat váltott ki a közösségi médiában, egyesek szerint nem lehet 40-nél idősebb. A győzelme után sokan úgy vélik, hogy jó esélye van arra is, hogy a május 25-i Miss Argentína versenyen is diadalmaskodjon.

Alejandra Marisa Rodríguez elárulta, minek köszönheti a fiatalos kinézetét: a heti háromszori edzésre, az időszakos böjtölésre és a jó bőrápoló krémekre esküszik.

Az elvált, egyedülálló szépségkirálynő szerint a szinglisége is hozzájárulhatott a győzelméhez. „Szerintem a zsűri látta az önbizalmamat, és azt, hogy mennyire szenvedélyesen képviselem a korosztályom tagjait” – nyilatkozta.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @alejandramarisa.rodriguez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top