nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő jót nevetett Varga Viktorék meccsén

Rácz Jenő jót nevetett Varga Viktorék meccsén

Varga Viktor és Dóra Béla a legutóbbi Sztárboxban mérték össze boksztudásukat, amint Rácz Jenő saját elmondása szerint remekül szórakozott.

Varga Viktor és Dóra Béla a legutóbbi Sztárboxban csaptak össze egymással. Meccsük alatt egymást érték a szabálytalanságok, a bíró többször is kénytelen volt leállítani őket. Varga Viktornak a mérkőzés végén aztán sikerült bevinnie egy komolyabb ütést, így bár először döntetlent hirdettek, végül a pontozók őt hozták ki győztesként.

Rácz Jenő jót nevetett Varga Viktorék meccsén

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Rácz Jenő, a tavalyi széria középsúlyú kategóriájának ezüstérmese otthon, tévében követte az összecsapást, amiről 24 óráig elérhető Instagram-történetében posztolt. A séf nevetve tette fel a kérdést követőinek:

“Milyen ez a meccs, gyerekek? Ütnek, rúgnak mindent, amit látnak. Ember legyen a talpán, aki ezt a meccset képes pontozni” – osztotta meg történetében a séf, aki nemrég arról is kifejtette véleményét, hogy a mai fiatalok pocsék munkaerők.

A mostani generáció gyakorlatilag használhatatlan. A tapasztalataim alapján a Z- generációs munkavállalók között rengeteg az olyan fiatal, akik kemény munka nélkül akarnak minél több pénzt keresni és sikeressé válni, de a valóságban ez nem így megy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top