nlc.hu
Sztárok

Rácz-Gyuricza Dóra a Sztárboxról

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, féltette-e a séfet a Sztárboxban

Dóri inkább igyekezett támogatni kedvesét.

Rácz Jenő, mint egy buldózer úgy menetelt előre a Sztárboxban. A séf pár hónap alatt elképesztő átalakuláson ment át, aminek eredményeképpen az első mérkőzésen KO-val nyert Kabát Peti ellen, a másodikon pedig pontozással Istenes Bence ellen. Ugyan a döntőben Molnár Áron kifogott rajta, a megtett útra nem csak ő, hanem felesége, Rácz-Gyuricza Dóri is nagyon büszke. 

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri

Fotó: Trenka Attila

A család a műsort követően elutazott, hogy kipihenje a 2023-as év fáradalmait, Dórinak pedig jutott egy kis ideje arra, hogy Instagram-oldalán 24 óráig elérhető Kérdezz-felelek játékban beszélgessen követőivel. Egy rajongója arra volt kíváncsi, mennyire féltette kislánya apját az influenszer, ugyanis ő nem engedné, hogy a férje bokszoljon. 

Nem szabad, hogy a saját egód vezessen, ha a párodról van szó. Első perctől tudtam, hogy bármi is történjen, ez az utazás sokkal többet ad majd neki, mint amennyit elvesz. Nem tilthatok meg neki semmit és ő sem nekem! (…) Persze, hogy féltettem, de ott állok mindig szorosan mögötte” – felelte Dóri, majd azt is hozzátette, természetesen minden döntést közösen beszélnek át a séffel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top