nlc.hu
Sztárok
"Van egy kisfiú, aki..." - megható sorokkal köszöntötte legkisebb fiát születésnapján Szinetár Dóra

„Van egy kisfiú, aki…” – megható sorokkal köszöntötte legkisebb fiát születésnapján Szinetár Dóra

A gondolataihoz édes fotókat is csatolt a kis Benjiről.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös gyermeke Benji 7 éves lett, a születésnapja alkalmából pedig rengeteg ajándékkal halmozták el a kisfiút szerettei. Benji szeptember 17-én lett 7 éves, a jeles napot pedig családja körében töltötte. 

Fotó: Fotocentral

Fotó: Fotocentral

A nagy napról színésznő édesanyja egy kis beszámolót is írt a közösségi oldalára, melyben elárulta, hogy kisebbik fiát könyvekkel, társasjátékkal, madárijesztő-jelmezzel és horgolt figurákkal is meglepték, sőt egy évre örökbe fogadhatott egy oroszlánt az állatkertben. Nővérétől pedig egy igazán kreatív ajándékot, egy saját készítésű rajzot kapott. 

„Van egy kisfiú, aki a 10 tagú családjától könyveket kapott, társasjátékot, egy madárijesztő jelmezt, horgolt Pom-Pom figurákat, egy évre egy örökbefogadott oroszlánt az állatkertben, és a nővérétől egy saját rajzot a szülinapjára, és az ajándékozás után azt mondta: “micsoda csodás szülinapom van”! Van egy kisfiú, aki a szülinapján minden ajándék könyvet hosszú percekig tanulmányozott. Van egy kisfiú, aki nagyon belegondolt, mikor kívánt a gyertya elfújás előtt. Van egy kisfiú, akitől és aki által mi mind elképesztő dolgokat tanulunk az életről, magunkról, a játékról, a szeretetről, a figyelemről, az összetartozásról.

És ez a kisfiú tegnap 7 éves lett! Elképesztően büszkék vagyunk rá, és arra, hogy a szülei lehetünk! Végtelen hála érte a Jóistennek

– írta közösségi oldalán Szinetár Dóra, akinek nagyobbik fia is ősszel ünnepli a születésnapját, csupán októberben.

A színésznő a bejegyzéséhez fotókat is feltöltött kisfiáról, a képek ide kattintva tekinthetők meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top