nlc.hu
Sztárok
Andrei Mangra nem titkolózott: megmondta véleményét Szabó Zsófiról

Andrei Mangra nem titkolózott: megmondta véleményét Szabó Zsófiról

Nem akárkinek a partnereként tér vissza a Dancing with the Stars műsorába Andrei Mangra, aki azonnal egy hullámhosszra került Szabó Zsófival.

Hamarosan elindul a TV2 sokadik sikerműsora, a Dancing with the Stars, amely idén már az ötödik évadával jelentkezik. A csatorna egy exkluzív sajtóesemény keretében rántotta le a leplet a sztárversenyzőkről és a táncosokról, mely során kiderült, hogy Hosszú Katinka és Whisperton mellett Szabó Zsófi is helyet kap a nagyszabású versenyben, táncpartnere pedig nem más, mint Andrei Mangra lesz.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A hivatalos sajtóeseményen az is biztossá vált, hogy az előző évadhoz hasonlóan a zsűritagok Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk, míg a műsorvezetők Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. A műsor online riportere pedig nem más, mint Lissák Laura lesz. 

Természetesen a nézők nagyon remélték Andrei Mangra visszatérését is a műsorba, aki a tavalyit leszámítva mindegyikben évadban szerepelt, sőt, Tóth Andival a második szériát meg is nyerték. Valószínű most sem adja majd lejjebb reményeit a profi táncos, aki már meg is kezdte a próbákat partnerével, a nemrégiben az RTL-től a TV2-höz igazolt Zsófival, akiről az alábbiakat gondolja:

Kezdetben fogalmam sem volt, kivel táncolok. Izgultam, nem tagadom. Aztán kiderült, hogy Zsófit kaptam magam mellé, vagy ő kapott engem, részletkérdés. De a lényeg, hogy ő egy igazi csoda! Bomba csaj, jó a ritmusérzéke, a próbákon odateszi magát, szóval szívből örülök neki! Már volt több közös óránk, úgy is mondhatnám, hogy kipróbáltuk egymást…

– tréfálkozott a profi táncos a Story-nak, aki nagyon boldog, hogy újra részese lehet TV2 táncos műsorának.

„Hogy újra jön a Dancing, és hogy én is a részese vagyok, azt most kimondottan élvezem. Aztán hogy hogyan tovább, az a végeredménytől is függ. Fogalmam sincs, meddig maradok Magyarországon, nem látok ennyire előre. Maradni vagy menni? Jó kérdés… Úgy vagyok vele, majd eldöntöm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top