nlc.hu
Sztárok
Boris Becker újra megnősült

Elvette 23 évvel fiatalabb párját Boris Becker

A nyugdíjas teniszező az olaszországi Portofinóban nősült meg.

Az 56 éves nyugdíjas német teniszprofi szeptember 14-én feleségül vette a 33 éves politikai kockázatmenedzsert, Lilian de Carvalho Monteiró. A pár egy háromnapos lagzit rendezett az olaszországi Portofinóban – ebben a városban ugyanis sok boldog hétvégét töltöttek együtt, árulták el.

friss házasok

Boris Becker és Lilian de Carvalho (Fotó: Getty Images)

Lilian, aki az afrikai São Tomé és Príncipe szigetén született, három ruhát viselt erre az alkalomra, míg Boris, aki harmadszor házasodott, egy krémszínű szmokingban járult az oltár elé.

 „Mindenki sírt, köztük én is… a helyszín, ahol a ceremóniát tartottuk, azt hiszem, az egyik legkülönlegesebb hely, ahol életemben jártam – és hidd el, nagyon sok gyönyörű helyen jártam” – mondta Boris Becker a Hello! Magazinnak. 

A Daily Mail – ahol az esküvői fotókat is megnézheted – azt írja, hogy a menyasszony elkápráztatta a pár 100 vendégét egy elegáns fehér pánt nélküli ruhában, amelyet egy régi iskolai barátja, Andra Ravieli tervező készített neki.

Az Olaszországban élő Boris és Lilian, először 2019-ben kezdtek randevúzni. Az ünneplés rendkívül fontos a hat Grand Slam-bajnoki címmel rendelkező Becker számára, miután 2022 decemberében kiengedték a brit börtönből, ahol nyolc hónapot töltött rács mögött csődbűntett miatt.

A ceremónián jelen volt Boris két fia, a 30 éves Noah és a 25 éves Elias is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top