nlc.hu
Sztárok
Komoly betegséggel küzd a Megasztár versenyzője

Komoly betegséggel küzd a Megasztár versenyzője

Éveken át küzdött állapotával, míg hatottak a kezelések.

A Megasztár versenyzője, Gulyás Tibor, művésznevén MaxBeard komoly betegséggel küzd, árulta el a Borsnak. “Minden egyik pillanatról a másikra történt. Egészen addig nem érzékeltem semmit, mígnem a szívem kezdett el hevesen verni. Egyik barátomnál voltam, készültünk egy születésnapi partira. Rosszul lettem, lefeküdtem a földre. Megkértem, hogy vigyen haza, otthon úgy szálltam ki az autóból, nehogy észrevegye, hogy alig bírok a lábamon állni. Otthon lepihentem, de hívni kellett a mentőket, mert nem javult az állapotom. Végül kórházba kerültem” – osztotta meg történetét.

A vizsgálatokat követően megállapították, hogy pánikbetegséggel küzd. Megpróbálta önállóan, orvosi segítség nélkül megoldani a problémát, ám sajnos nem járt sikerrel. Többször is kórházba került. Azóta azonban már a kezelések hatásosnak bizonyultak.

“Jelenleg még injekcióra járok, előtte gyógyszereket szedtem, amiket az utóbbi időben már elhagyhattam. Most már sokkal jobban vagyok! A céljaimra szeretnék koncentrálni, minden álmom, hogy énekesként építsem ki a karrieremet, és meg sem állok az arénás koncertekig” – árulta el állapotáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top