nlc.hu
Sztárok
Megszületett Sztarenki Dóra kisfia

Megszületett Sztarenki Dóra babája, kép is van róla

Sztarenki Dóra és Fábián István babája már egy hónapos.

Megszületett Sztarenki Dóra kisfia, Ferkó. Fábián Zoltán párja a terhessége 22. hetében, április végén jelentette be a baba érkezését. A Gólkirályság és az Árulók sorozatok sztárja, 2019-es Konyhafőnök VIP győztes színésznő 2022 szeptemberben mondta ki a boldogító igent a kedvesének, akivel általános iskolás koruk óta ismerik egymást, ám kapcsolatukból csak néhány éve lett szerelem. A korábban Olaszországban élő Sztarenki nem tárta a nyilvánosság elé terhessége részleteit, aminek kezdetén, januárban egy különösen

Megszületett Sztarenki Dóra babája, kép is van róla

megerőltető színházi szerepet is lemondott

a darab bemutatója előtt. “Sajnos személyes okok miatt nem fogom tudni a csapattal folytatni a munkát, így szerepemet csodás kolléganőm, Földes Eszter veszi át” – jelentette be akkor, nem részletezve az okokat.

Az elején volt olyan érzésem, hogy úristen, mennyi mindenből ki fogok maradni, de ez lecsengett. (…) Lebegős állapot ez, már nem vagyok a munkában, de még ott sem tartok, hogy csak a gyerek legyen, úgyhogy kicsit keresem a helyem

 – mondta a babavárásról Dóri.

Hétfőn közzétett Instagram-bejegyzésében Sztarenki Dóra már kisfiával közös képen látható, ezt írta a cuki fotó mellé: 09.29. Akartam volna valami szép és nemes képet, amivel elmesélem, nem maradtam örökre terhes, de rájöttem nem érdekel, úgy sem az a valóság, hogy szép ruhában, laza sminkben vigyorogok a kertben.

Egy hónapja megérkezett a fedélzetre Ferkó!

A Honvéd kórházban látta meg a napvilágot hihetetlenül csodálatos emberek között, akiknek örökre hálás leszek. Ezek szerint tehát Ferkó egy hónapos korában jelentették be világra jöttét a nyilvánosságnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top