nlc.hu
Sztárok
Vége a divatbiznisznek? Tóth Andi hónapok óta nem posztol a ruhamárkájáról

Vége a divatbiznisznek? Tóth Andi hónapok óta nem posztol a ruhamárkájáról

Régóta nincs új tartalom a Backoff márka Instagram-oldalán, és a termékek sem érhetők el a weboldalon.

Tóth Andi 2023 márciusában jelentette be, hogy felhagy az énekléssel, nem sokkal később pedig elárulta azt is, hogy elindítja saját ruhamárkáját Backoff néven. Bár a rajongók kicsit borsosnak találták a termékek árát – egy póló 20 ezer, egy pár zokni 5900 forintba került –, az énekesnő azzal indokolta az árazást, hogy minőségi ruhadarabokat kínál.

A Blikk most arról ír, hogy Tóth Andi jó ideje nem posztol a ruhákról, a Backoff Instagram-oldalára sem került fel új bejegyzés június 9. óta. A márka hivatalos weboldalán hónapok óta nincsenek új termékek, és a régiekből sem érhető el egy darab sem.

Tóth Andi

Fotó: RTL

Árulkodó jelek, de egyelőre nem tudni biztosan, hogy Tóth Andi felhagy a ruhabiznisszel, csak szünetet tart vagy valami újdonság várható. 

Tóth Andi menedzsmentje csak annyit közölt a a lappal: „Nem szeretnének ezzel kapcsolatban nyilatkozni, hamarosan kint lesz minden infó”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top