Gryllus Dorka választás elé állította Simon Kornélt függőségei miatt

N.O. | 2024. Október 07.
Kendőzetlenül mesélt alkohol- és drogfüggőségéről Simon Kornél.

Simon Kornél bátran vállalja, hogy óriási küzdelmet folytatott az alkohollal és a drogokkal. Mint mondja, a függését kapaszkodóként definiálta, hosszú utat tett meg a gyógyulás útján, és azt sem titkolta, hogy nem egyszer játszott és rendezett tudatmódosító szer hatása alatt – írja a Blikk.

“Amikor átléptem azt, hogy előadás előtt, aztán közben is meg lehet inni valamit… fondorlatosan megmagyaráztam magamnak. Felfedeztem, hogy ez konkrét szerhasználat. Viszkit ittam például sörrel. Voltak gyenge próbálkozásaim, hogy megszabaduljak ettől, aztán megint jött valami, ami miatt azt gondoltam, ezt megérdemlem, vagy szükségem van rá” – vallotta be Simon Kornél.

(Fotó: fotocentral)

Végül felesége, Gryllus Droka ultimátumot adott neki.

Dorka nem az a fajta, aki hallgat és csendben néz. Volt, amikor rákérdezett, és egy ideig meg tudtam magyarázni. Aztán úgy gondoltam, jobban szeretem őt annál, mintsem, hogy így hazudjak neki. Az egyetlen ultimátum az volt, ami a józanság felé indított el, amikor azt mondta, elválik, mert nem bírja tovább. Akkor átrendeződött a prioritás. Addig ez nem tűnt olyan veszélyesnek

 

– mondta Simon Kornél, aki folyamatosan terápiára jár, hogy sikerüljön feloldania magában azokat a „generációkon átívelő sebeket”, amik a függőség irányába terelték.

Exit mobile version