nlc.hu
Sztárok
Milla nemet mondott Máté gazda csókjára

Milla nemet mondott Máté gazda csókjára

Máté gazda alaposan meglepődött.

Amikor Milla megerősítette Máté gazdát abban, hogy el tudná vele képzelni a jövőjét, Máténak fülig ért a szája, pár perccel később azonban gyorsan lehervadt a mosoly az arcáról.

Millát azért hívtam félre, hogy kicsit beszéljünk, és igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy el tudja-e képzelni a jövőjét velem

 

– kezdte Máté gazda.

Milla nemet mondott Máté gazda csókjára

(Fotó: RTL)

Máté gazda a lánytól gyors és határozott választ kapott a kérdésére, de aztán akadt egy kis bibi.

“Amikor Milla azt mondta, hogy eltudná velem képzelni a jövőjét, én akkor nagyon boldog voltam, akkor tényleg azt gondoltam, hogy teljesen sínen vagyunk. Bíztam benne, hogy ezt a választ adja, és tényleg engem nagyon nagy boldogság öntött el, amikor azt mondta, igen!” – mesélte Máté gazda, aki szerette volna megcsókolni Millát, de a lány határozottan elutasította.

“Nem, nem! Nem szabad!” – mondta a fiatal lány, majd hozzátette:

“A csók nálam egy nagyon intim dolog, azt gondolom, hogy nálam olyan 5 randi után történhet meg. Nem, ez hülyeség, olyan 3. Volt benne női taktika, hogy még nem hagytam, hogy megcsókoljon. Kicsit manipulatív vagyok a férfiakkal szemben, sajnos” – mondta Milla.

A jelenetet itt megnézhetitek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top