nlc.hu
Sztárok
Ismét egy pár L.L. Junior és Dárdai Blanka

Ismét egy pár L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka egy álomutazásra mentek, nem is akárkikkel!

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. Úgy látszik, a sztárpár megint kibékült, és meglepte magát egy spanyolországi álomutazással, ahova Mészáros Bende és Zsigmond Angi is velük tartott. A párosok az Ázsia Expresszben barátkoztak össze, és úgy tűnik, ez a jó viszony megmaradt a műsor után is.

A rapper 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában egy tengeri herkentyűkkel teli ebédről posztolt videót, melyben Blankával egymás mellett ülnek – szúrta ki a Blikk.

Ismét egy pár L.L. Junior és Dárdai Blanka

(Fotó: TV2/Sajtószoba)

“Miután mindenen átmentünk a 2 év alatt, most azt gondolom, hogy ennél sokkal máshogyan csinálnám. Mi jelenleg nem vagyunk kapcsolatban, (…) mindenki próbál külön gyógyulni, (…) annyira kiéleződött közöttünk a rengeteg probléma, a műsor után még durvábban, hogy próbáltuk rendezni külön-külön. Nagy dózis voltunk egymásnak, és szerintem jobb egy kicsit ezt a háttérbe szorítani. (…) Nem lehet élni ilyen magas fokon, és ez nagyon beszippantott a kezdetektől. (…) Én nem így élek, ő hozta ezt ki belőlem, és nyilván ez nem egy élhető dolog” – nyilatkozta még október első napjaiban Dárdai Blanka, aki Juniorral való heves vitái miatt a figyelem középpontjába került az Ázsia Expresszben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top