nlc.hu
Sztárok
Michael Jackson 35 éves koráig szűzként élt

Michael Jackson 35 évesen veszítette el a szüzességét – állítja posztumusz memoárjában a volt felesége

A tavaly januárban elhunyt Lisa Marie Presley halála előtt a memoárján dolgozott, a kéziratot a lánya, Riley Keough fejezte be. Ebből derült ki, hogy egykori férje, a pop királya vele veszítette el a szüzességét.

Michael Jackson és Lisa Marie Presley még 1994-ben kötött egymással házasságot, ám ez nem bizonyult tartósnak: két évvel később elváltak. A hamarosan napvilágot látó posztumusz memoárjában számos izgalmas sztorit mesélt erről az időszakáról, és természetesen a brit bulvársajtó már előre kiszivárogtatott párat, melyekből a Blikk szemlézett.

Lisa Marie például elárulta, hogy még nem vált el az előző férjétől, és már akkor belebolondult az énekesbe. Meg akarta hódítani, és valósággal a megszállottja lett.

Michael Jackson és Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley és Michael Jackson 1994-ben Versaillesban (fotó: Stephane Cardinale/Sygma via Getty Images)

Nem tudtunk parancsolni a vágyainknak, be kell vallanom, hogy már az esküvőnk előtt lefeküdtünk. Amikor megcsókolt, azt mondta, hogy még szűz. Ennek ellenére ő kezdeményezett és egymáséi lettünk. Életem során sem előtte, sem utána nem voltam olyan boldog, mint abban a néhány évben, amit Michaellel töltöttem.

A tartós boldogság akadályát az jelentette, hogy a pop királya semmiben sem szerette átengedni az irányítást, mindent ő akart irányítani maga körül, beleértve a feleségét is, ami az elhidegülésükhöz vezetett.

Őszintén szólva nem mertem gyermeket szülni neki, mert attól tartottam, ha megvan a baba, utána kidob engem. Mindig mindent és mindenkit a saját irányítása alatt akart tartani, nem tűrt ellentmondást

– írja a könyvében. Állítása szerint gyorsan kiismerte őt, és azt is hozzátette, hogy emiatt elképzelhetetlennek tartja, hogy volt férje gyerekeket molesztált volna, szerinte nem ilyen ember volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top