Megbocsátotta Herczeg Zoltán félrelépését a párja: „Nulláról kezdtük újra”

F.C. | 2024. Október 19.
Herczeg Zoltán hűtlensége a letartóztatása után derült ki.

Herczeg Zoltánt 2022 októberében kábítószer-kereskedelem gyanújával letartóztatták. Akkor nemcsak a szabadságát vesztette el a divattervező, de kis híján a párját, Mariannt is, ugyanis a letartóztatása után derült ki egy elkapott üzenet miatt, hogy hűtlen volt hozzá.

Herczeg Zoltán és párja, Mariann – Fotó: Birton Szabolcs

“Mariann összeomlott természetesen. Bejött hozzám a börtönbe. (…) Közölte, hogy micsoda egy rohadt szemétláda vagyok, én pedig mondtam, hogy igen, az vagyok és végtelenül sajnálom. (…) Azt mondtam, megpróbálom jóvátenni, mert nem akarom elveszíteni”mesélte a Blikknek Herczeg Zoltán, akit akkor biztosított róla a párja, hogy megbocsát és továbbra is szereti.

Elárulta, nem volt számukra egyszerű az út visszatalálni egymáshoz. Számos hullámhegyen és hullámvölgyön vannak túl. “Már nem voltak titkok, mellébeszélés, csak mi voltunk ketten meztelenül. Nulláról kezdtük újra” – mondta el a divattervező, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a gyerekvállalásból már kicsúsztak: “Mariann-nak van egy lánya, sőt már unokája is. (..) Én már kicsúsztam az időből 52 évesen, Mariann is már 54 éves, ő már nem akar gyereket vállalni. Amikor ennek itt lett volna az ideje, próbálkoztunk, de nem sikerült”.

Exit mobile version