Szűrd ki cikkek

Túlélte a második világháborút és a Coviddal is megküzdött a 110 éves Bonita

Még ma is hetente egyszer megfodrászoltatja magát és nagyon kényes a ruháira.

110. születésnapját ünnepelte a napokban Bonita Gibson, akit az idősek otthonában a 110 éve fiatal feliratú plakáttal vártak a barátai.

Bonita a második legidősebb michigani lakos, aki az első és második világháború és a nagy gazdasági világválság alatt is élt, és tavaly a koronavírus-fertőzéssel is megküzdött.

Bonita a nagy alkalomra védjegyévé vált cica szemüvegéhez vörös rúzst is felkent, hogy megadja az ünneplés módját. Kedvenc időtöltése egyébként a Jeopardy és más vetélkedők nézése, és bevallja, csoda, hogy megélt már ennyi évet, mert sosem vetette meg a veszélyes kalandokat.

Amikor élete fénypontjairól kérdezték, példaként hozta fel az időt, amikor unokatestvére az első világháború alatt szolgált és vele levelezett. 1930-ban házasodott meg, férjével sokáig egy sátorban éltek, mert még 5 dollárjuk sem volt, hogy albérletet tudjanak fizetni. Amikor szebb idők köszöntöttek be, egy lakókocsival járták az országot.

Bonita egyébként 99 éves korában ült először repülőn és 106 évesen látogatott el első alkalommal egy kaszinóba. Mindkettőt nagyon élvezte. 102 éves koráig egyedül élt, akkor költözött az idősek otthonába, ahol még ma is hetente egyszer fodrászoltatja haját és nagyon kényes a ruháira, amiket ő maga választ ki.

Bonita legfrissebb fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top