nlc.hu
Szűrd ki cikkek

Világsztárok, akik apasági tesztet kértek

Világsztárok, akik apasági teszttel győződtek meg róla, hogy övék a baba

Hollywoodban nem ritka, hogy egy meglepetés terhesség óriási vihart kavar, és a végén az anya által megjelölt celeb apa DNS-tesztet követel, hogy eldőljön: kinek a gyereke jön világra hamarosan.

A hollywoodi sztárok magánélete nem annyira marad magánélet, amint reflektorfénybe kerülnek, így aztán az sem maradhat titokban, ha becsúszik véletlen egy nem tervezett baba. Amikor pedig megkérdőjeleződik, hogy ki a meglepetés baba apja, akkor aztán kieshetnek a csontvázak a szekrényből!

Az ilyen apasági tesztes drámák azért is kavarnak általában nagy média visszhangot, mert sok esetben a sztárok farvizén szeretnek hírnevet szerezni maguknak az emberek, így olykor egészen elképesztő vádakkal és állításokkal állnak elő a terheséggel kapcsolatban. Ilyenkor hiába tagadja a celeb férfi, hogy ő a gyerek apja, csak az apasági teszt eredménye adhat döntő bizonyítékot arra, hogy kié a baba. A következő világsztároknak már szüksége volt apasági tesztre.

Eddie Murphy

Aőadági teszt sztároknak

Mel B. terhesen és Eddie Murphy 2006-ban (Kép: Getty Images

Igaz, hogy Eddie Murphy és a Spice Girls formációból ismert Melanie „Mel B.” Brown csak rövid ideig randizott 2006-ban, mégsem volt szép a színésztől, hogy amikor kiderült Mel B. terhessége, Eddie Murphy nem ismerte el a saját gyerekeként. Egészen addig hárította az apaságot, amíg meg nem érkezett az apasági teszt eredménye a baba születése után két hónappal, ami aztán igazolta, hogy Murphy a vér szerinti apa.

A kislányt nem látogatta Eddie Murphy, fizette ugyan a gyerektartást és elismerte az apaságot, sőt, a terhesség és szülés költségeit is megtérítette az anyának, de nem igazán vett részt a gyereknevelésben egészen 2014-ig, amikor Mel B. már azt nyilatkozta vele kapcsolatban, hogy „Szoktunk együtt vacsorázni, programokra menni hárman, mint egy család. Minden rendben most már. Eddie remek fickó.

Steve Bing

Steven Bing apasági teszt

Elizabeth Hurley és Steven Bing 2001-ben (Kép: Getty Images)

Steve Bing ingatlanos és filmes mogult egykor Hollywood legnagyobb csábítójának tartották, aztán, amikor az akkori barátnője, a szintén világsztár Elizabeth Hurley terhes lett, hirtelen kételkedni kezdett a nő hűségében. Miután 2001-ben bejelentette a terhességét a színésznő, Bing így nyilatkozott: „Hurley kisasszony és én nem voltunk elkötelezett párkapcsolatban, amikor terhes lett. Ez az ő döntése, hogy egyedülálló anya akar lenni.” Aztán később próbálta szépíteni ezt a kissé bántó nyilatkozatot, és hozzátette: „Ha valóban én vagyok a baba apja, minden felelősséget és apai feladatot vállalok.”

Hurley-t mélyen megbántották Bing nyilatkozatai, ahogy a válaszában fogalmazott: teljes mértékben hűséges és elkötelezett volt a kapcsolatukban, amíg együtt voltak, így számára nem volt kérdés, hogy Bing a baba apja. A kis Damian Charles Hurley meg is született 2002-ben, majd kéthetes korában Bing hivatalos kérelmet nyújtott be apasági vizsgálatra, melyből kiderült, hogy feleslegesen vagdalkozott: ő az apja Liz Hurley fiának.

Jude Law

Jude Law apasági teszt

Jude Law 2009-ben (Kép: Getty Images)

Jude Law a 30-as évei végén már elvált háromgyerekes apa volt, amikor a 20-as évei elején járó modell, Samantha Burke azt állította, hogy az ő gyermekével terhes. A világsztár kételkedett a modell szavaiban, mivel szerinte csak egyszer voltak együtt, ám a 2009-ben született kisbaba, Sophia véréből végzett apasági teszt azt bizonyította, hogy bizony Jude Law az apuka.

Ez az apasági dráma sajnos eléggé megrontotta Law viszonyát az exfeleségével, Sadie Frosttal, aki az akkor 7-13 év közötti közös három gyereküket nevelte. Az exfeleséget azért zaklatta fel az új baba megjelenése, mert szerinte a színész ezzel anyagilag is veszélyeztette az életüket, és lelkileg komoly terhet rakott a három gyerekükre. Ráadásul nem ez volt az utolsó baba Jude Law életében, ugyanis 2015-ben két randi után terhes lett tőle Catherine Harding, így már öt gyermeke van a színésznek, ám egyikük édesanyjával sincs együtt. Becsületére legyen mondva, Jude Law jó apa, mindegyik gyerek életében anyagilag és érzelmileg is jelen van.

Keanu Reeves

Keanu Reeves apasági teszt

Keanu Reeves 2010-ben (Kép: Getty Images)

Egy eléggé bizarr esetben, 2010-ben a nagy közönségkedvenc színészt, Keanu Reevest vádolta meg azzal egy kanadai nő, hogy a felnőtt gyerekei apja. A hölgy azt állította, hogy a világsztár kiadta magát a férjének, hogy rávegye, hogy lefeküdjön vele. Ez az állítás elég gyanús, hiszen Keanu lába előtt hever a fél világ, aligha van szüksége trükkökre ahhoz, hogy nőket csábítson az ágyába (amit egyébként nem tesz, mert hűséges a barátnőjéhez).

A nő, Karen Sala nem állt meg a vádaskodásnál, beperelte a színészt, havi hárommillió dollárt követelt feleségtartásként és 150 milliót gyerektartásként visszamenőleg, azt állítva, hogy hosszú távú kapcsolatban volt Keanuval a férje mellett. Egészen odáig elment a vádakban, hogy szerinte együtt éltek a színésszel, aki hipnotizálta őt. Keanu ezzel szemben közölte, hogy soha életében nem is találkozott a nővel. Az apasági tesztek végül bizonyították, hogy a színész nem apja egyik gyereknek sem, az ügyet pedig ejtette a bíróság.

Justin Bieber

justin bieber apasági teszt

Justin Bieber és Mariah Yeater 2011-ben (Kép: Getty Images)

2011-ben Mariah Yeater azt állította, hogy Justin Bieber gyermekének adott életet, miután a sztár fürdőszobájában együtt volt a zenésszel. Yeater be is perelte Biebert, hogy bizonyítsa, hogy az akkor három hónapos babának ő az apja, ám közben a zenész tagadta, hogy valaha találkozott volna a nővel. Amikor Bieber apasági tesztet kért a bíróságtól, hogy bizonyítsa igazát, Yeater hirtelen ejtette a vádakat és elállt a pertől. Hogy még egy kis csavar legyen a történetben, előkerült Yeater exbarátja, aki épp börtönben ült, és azt nyilatkozta, hogy a nő csak kitalálta az egészet azért, hogy pénzért eladja a sztorit a magazinoknak és a gyerek igazából az övé.

Mick Jagger

Mick Jagger apasági teszt

Mick Jagger és Marsha Hunt a kis Karis Jaggerrel 1971-ben (Kép: Getty Images)

A legendás Mick Jagger nagyjából 60 éve csillog sztárként, egész életében körülvették a gyönyörű nők, így aztán nem furcsa, hogy van tapasztalata az apasági tesztek terén is. Az egyik kiemelkedő ügye 1972-ben történt, amikor egy modell, Marsha Hunt perelte be az apaság miatt, aminek kilenc évig elhúzódó bírósági ügy lett a vége. Akkor még nem volt ilyen egyszerű apasági tesztet végeztetni, mint mostanában, de végül a hosszú procedúra eredményeként kiderült, hogy Jagger volt az édesapa és kötelezték gyerektartás fizetésére. Később nagyon hasonló per játszódott le Jaggerrel 1999-ben, csak akkor a szintén modell Luciana Morad nyert vele szemben és bizonyította, hogy az ikonikus énekes a gyermeke apja.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone apasági teszt

Sylvester Stallone és Janice Dickinson 1994-ben Kép: Getty Images)

Sylvester Stallone legalább akkora név a színészek között, mint Jagger a zenészeknél, és bizony őt sem kerülték el hosszú pályafutása során a nők és az apasági tesztek. A leghíresebb ügye ezek közül Janice Dickinson szupermodell esete volt a ‘90-es évek elején. Dickinson meggyőzte Stallonét, hogy ő a lánya apja, ami miatt a színész szakított a barátnőjével és elvette feleségül Dickinsont. Stallone nemes lelkére vall, hogy bár kért apasági tesztet, de már az eredmény előtt kiállt Dickinson mellett és megtette azt, amit a kötelességének érzett abban a helyzetben. A szülés után pár hónappal az apasági teszt végül negatív lett, azaz kiderült, hogy Stallone nem Dickinson lányának az apja, aminek villámgyors válás is lett a vége. Ezek utána a színész visszakönyörögte magát a régi barátnőjéhez, elvette feleségül és három gyerekük született – akiknek tuti Stallone volt az édesapja apasági teszt nélkül is.

Akkor és most:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top