nlc.hu
Tabuk nélkül

Híres sztárorrok

Híres orrok: sztárok, akik imádják a karakteres orrukat

Vannak, akikről különleges szájuk vagy szemük miatt cikkez a világsajtó, és akadnak olyan hírességek is, akik a tökéletlen vagy a megszokottnál kicsit nagyobb méretű orrukkal tűnnek ki. Nézzük, kik ők!

Cindy Crawfordnak a szépségpöttye, Julia Robertsnek vagy Angelina Jolie-nak a szája a védjegye, ám lássuk, kik azok, akiket az orruk tett híressé vagy hírhedtté.

Barbra Streisand

Az énekes-színésznő orrát sokan gúnyolták, pályája legelején sokszor megkapta a „tehetséges, de csúnya” megjegyzést. „Úgy érkeztem Hollywoodba, hogy nem csináltattam meg az orrom, nem egyenesíttettem ki a fogaimat, nem változtattam meg a nevem, és ez örömmel tölt el” – nyilatkozta korábban az énekesnő, akit végül igazoltak az évek, hiszen a neve megkerülhetetlen egész Hollywoodban.

(Fotó: Getty Images/Kevin Winter)

(Fotó: Getty Images/Kevin Winter)

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York színésznőjét rengetegen bántották az orra miatt, még a saját sorozatában is utalt arra, hogy egy beépített krumplit visel magán. Bár sokan vitatják, a hivatalos álláspont az, hogy nem feküdt kés alá, inkább kihasználta, hogy ilyen karakteres az arca.

Híres sztárorrok

(Fotó: Getty Images/James Devaney)

Nicole Kidman

Nicole Kidman az elmúlt években inkább a plasztikai műtétjeivel került címlapokra, nem pedig filmszerepeivel. A színésznő orrának átalakulásával legalább annyit foglalkoztak már, mint filmbéli alakításaival.

(Fotó: GEtty Images/UK Press / Colaborador)

(Fotó: GEtty Images/UK Press / Colaborador)

Owen Wilson

Owen Wilson kétszer is eltörte az orrát a középiskolában, focizás közben, de még ez sem akadályozta meg abban, hogy Wes Anderson egyik kedvenc színésze legyen. Talán nem is lenne annyira foglalkoztatott színész Wilson, ha nem lenne ilyen görbe az orra.

Peller Mariann

És hogy hazai példát is hozzunk: Peller Mariann-nak 33 éves korára sikerült elfogadnia nem szokványos méretű orrát, és immár mindenkit így buzdít: a legszebb a természetes!

„Szerencsém van, mert gyerekkoromban nem csúfoltak az orrom miatt, így igazából nekem sem tűnt fel, hogy mekkora. Hu­szonöt évesen szem­besültem vele először, hogy mások nagynak láthatják az orromat. Egy interjú közben épp egy újságíró kérdezte meg, hogy mit szólok hozzá, hogy a hátam mögött mindenki arról pusmog, milyen hatalmas… Szeretem a nagy orrom! Szeretem az extra méretét, nem változtatnék rajta semmi pénzért. Én et­től az extrától va­gyok egyedi” – mondta korábban Peller Mariann.

Tudj meg többet a testedről!

 
(Nyitókép: Getty Images/James Devaney)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top