nlc.hu
Tabuk nélkül

Szingli nő esete a strandon

Vattacukor, fagyi, románc, hüvelygomba, avagy egy szingli nő esete a strandon

Anita rövid, de annál eseménydúsabb kalandja nem végződött túl jól. Szerencsére a fiatal lányt a humora átsegítette ezen a kis botláson.

„Imádom a nyarat, nagyon vártam ebben az évben is, főleg most, hogy szingli vagyok! Szeretek flörtölni, nem vagyok az a visszahúzódó típusú lány! Az utolsó strandolásom alkalmával azonban nagyon megjártam” – mondta nevetve a 25 éves Anita.

„Eldöntöttem, hogy elmegyek egyedül egyet csobbanni a Balcsira, nem titkolt célom volt, hogy körülnézzek, mi a helyzet pasifronton. 10 órára már meg is érkeztem, teljes harci díszben. Csillogó-villogó fürdőruha, napszemcsi, naptejtől ragyogó bőr, minden, ami kell. Gondoltam, amíg várakozom, hogy befusson valaki, eszem egy jó kis jégkrémet. Nem is kellett sokat várnom, a jégkrémesnél találkoztam egy sráccal, akiről kiderült, hogy szingli. Természetesen kapva kaptam az alkalmon. Kicsit beszélgettünk a parton, csobbantunk a vízben. A nap folyamán fagyiztunk még párszor, együtt ebédeltünk egy jó kis sajtos-tejfölös lángost. Elcsattant egy csók is, de ahogy teltek az órák, rájöttem, hogy talán mégsem ő lesz álmaim lovagja, kicsit untam a beszélgetést. Szóval amilyen gyorsan jött ez a kis románc, olyan gyorsan le is ráztam. Bár kérte a telefonszámom, nem adtam meg. Összességében nem volt rossz ez a nap, kicsit csalódott voltam, hogy megint nem sikerült egy jó pasit szereznem, így hazafelé vigaszképpen vettem magamnak egy óriási vattacukrot is. Mennyei volt” – mondta Anita.

Starnd és a hüvelygomba

Fotó: Konrad Benjamin / EyeEm/Getty IMages

Fagyi-lángos-vattacukor = hüvelygomba

„Bár a románc nem jött össze, azért egy jó kis hüvelygombát sikerült összeszednem a felelőtlenségem miatt. Sajnos nem először fordult elő, úgy tűnik, nekem a hüvelygomba a hű társam, nem egy srác. Ennek ellenére sajnos a lángosról nem tudok lemondani, de talán a fagyi- és jégkrémevést picit visszafogom a következő alkalommal. Talán!” – mondta viccelődve Anita.

Megfigyelések szerint a kontroll nélküli édességevéssel és/vagy túl sok szénhidrát bevitelével kedvezünk a Candida gombák szaporodásának. Ilyenkor a hüvelyfolyás túrós-szemcsés, sárgás színű lesz, ráadásul ehhez égő, viszkető érzés is társul. Ez történt Anita esetében is.

Mi a megoldás? Ha inkább elkerülnénk a gombás hüvelyfertőzést, akkor részesítsük előnyben a zöldségeket, gyümölcsöket. Nem hangzik túl jól, de valamit valamiért.

Gombaellenes készítményekkel, például tablettákkal, kenőcsökkel, kúpokkal úrrá lehet lenni a hüvelygombán. Ne feledjük, hogy a gyógyszeres kúra után gondoskodni kell a hüvelyflóra visszaállításáról is!

 

Hirdetés

A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül elérhető.

micovag

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz
Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top