Téli kényeztetés cikkek

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

A repkedő mínuszokban az egyik legnehezebb helyzetben lévő testrészünk az orrunk, amit nem csupán a hideg, hanem rosszabb esetbe a nátha egyszerre is kínozhat. Megnéztük, hogy a meggyötört bőrfelszínét milyen jótékony hámosító, nyugtató készítményekkel adatunk enyhülést!

Cosmos Everywhere Salve balzsam

A több fronton, testen, arcon, ajkakon vagy akár az orrkörnyéken bevethető nemzetközi kedvenc több mesteri alapanyaggal segít visszaállítani a sérült orrunk régi fényét. Olívaolaj, E-vitamin, organikus levendulaolaj, sőt, római kamilla illóolaj is van ebben a balzsamban, amelyek ápolják, nyugtatják az irritált bőrünket.

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

Palmer’s Cocoa Butter Swivel stick

A kiszárad bőr megmentője ez az első pillantásra puszta ajakápolónál többnek nem tűnő kis készítmény. Valójában a kakaóvaj és az E-vitamin erejével ad enyhülést a százaz, igénybe vett bőrfelszínű orrnak, amelyet, a nátha elmúltával száraz könyök, vagy hámló homlok környékén éppúgy bevethetünk.

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

La Roche-Posay Cicaplast bazsam

A sokoldalú segítséget nyújtó krém az irritált bőrön gyönyörűen teljesít. A száraz, berepedezett bőrnek enyhülést hoz, emellett pedig felgyorsítja sérült orr körüli részek regenerálódását. Érdemes a neszesszerben tartanunk a nátha teljes ideje alatt!

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

The Body Shop Éjszakai E Vitaminos olajszérum

A bőrregenerálásban a legnagyobbak közé sorolják az E-vitamin olajat, amelyet még a sebgyógyításban is elismernek… Az éjszakai arcszérum dupla dinamit lehet tél, és megfázás idején, az orrkörnyékünktől se sajnáljuk a búzacsíraolajjal is megtámogatott, tápláló szérumot.

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

Earth’s Daughter Aloe Vera gél

Az aloe verát tartalmazó krémek nem véletlenül szerepelnek a legnépszerűbbek között, hiszen a természet szépítő kincse szinte minden gondra bevethető, minden bőrtípusra. A napégette bőrre éppúgy, mint a tél vagy a nátha által megviselt, sérült orrkörnyékre. Érdemes mindig tartani otthon belőle, ha lehet, organikus verziót!

Csodaszerek, amelyek rendbe hozzák az orrodat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.