Téli kényeztetés cikkek

A legmenőbb illatgyertyák

Kényeztessük egyszerre több érzékünket is a hűvös téli időszakban, és szerezzünk be olyan illatgyertyákat, amelyekkel nem csak a szaglásunkon keresztül szerezhetünk örömet magunknak, hanem a lakás esztétikai faktorán is sokat emelhetünk. Következzen pár látványos és kifejezetten illatos megoldás!

Diptyque – Un Encens Etoile gyertya

A Diptyque első kézi készítésű gyertyái 1963-ban születtek, azóta pedig a felső tízezer és a sztárok kedvencének számítanak. Nem véletlenül, szépek, remek minőségűek. Ez a tömjén és vanília illatú pazar darab egyik kedvencünk, 50-60 órás égési hosszal.

A legmenőbb illatgyertyák

Byredo- Tree House Bougie Parfumée gyertya

A svéd gyártó fás mégis friss illatát a híres Takashi Kobayashi faháza (Tokió, Biotop) ihlette. A szantálfa, cédrusfa és a bambusz által uralt illatú gyertya letisztult külsejével egy modern, de karakteres otthon fő dísze is lehet.

A legmenőbb illatgyertyák

Jonathan Adler – Muse Noir gyertya

Ha különlegesebb külsejű illatgyertyára vágyunk, jöhet a zen jegyében a gyönyörű kerámiaöltözetet kapó mestermű, Jonathan Adler keramikus tervezett. Az illat a megjelenéshez hasonlóan különleges, ha beszerzünk belőle egyet, a bergamot, fekete szilva, borostyán és vetiver illata lengi majd be az otthonunkat.

A legmenőbb illatgyertyák

Fornasetti – Fornasetti Labbra gyertya

Ha csajos, egyben menő, márkás darabot keresünk, akkor a dizájndíjat is bezsebelő, vörös ajkallak borított kerámiafoglalatú Fornasetti-szépség lehet a kedvencünk. Van benne illattéren minden, amire a téli náthaszezonban szükségünk lehet, kakukkfű és levendula, de emellett cédrusfa és a tömjén is kikacsintanak a több színben kapható modellből..

A legmenőbb illatgyertyák

Jo Malone Pomegranate Noir gyertya

Jo Malone neve külföldön fogalom, ha nem ismerjük a kozmetikai márka termékeit, akkor az is újdonság lesz, hogy illatgyertyát is gyártanak, nem is akármilyet. A mi kedvencünk a lelket melegítő gyümölcsös verzió, gránátalma, málna, szilva édesen illatoznak benne. De nem hiányzik belőle a fás illatok sem!

A legmenőbb illatgyertyák

Liz Earle Eucalyptus and Rosemary Botanical gyertya

Az eukaliptusz és rozmaring erejével, és imádnivaló színével ez az illatgyertya a tökéletes téli választás lehet, pláne nátha esetén… A növényi alapú termékeiről ismert  márka illatgyertyája egyúttal a téli erdőt is otthonunkba idézi – fenyő, nyír, vetiver és eukaliptusz uralják illatát.

A legmenőbb illatgyertyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.