Trend

Papír

Ugye te sem szereted a kopár hegyoldalakat? Márpedig a "téged vár a papírgyár" jegyében jó sok fát fogyasztunk! Hogy mivel lehetne fékezni a dolgot? Hát bizony ott van az újrafelhasznált papír.




Szerencsére már nem csak az a régi, wc-papírra emlékeztető fajta létezik belőle, hanem olyanok is, amik úgy néznek ki, mintha először készültek volna. Mindenképpen hasznos az ilyen fajtákat keresni, a színüket tekintve ízlés szerint.

Otthon is használhatod újra a papírt, gondolj csak a szép nagy, egy oldalon teleírt jegyzeteidre. Van rá valami logikus magyarázat, hogy mért csak az egyik felére írtál? Bizony sokszor nincs!





Mindenesetre ha már eljutott a dolog abba a stádiumba, hogy meg kell szabadulnod a régi papíroktól, mert elöntenek a régi újságok, soha nem olvasott könyvek, jegyzetek, semmiképpen ne a szemetest válaszd!

Bár könyvtől halálos bűn megválni, ha mégis rászánod magad, először próbálkozz egy antikváriummal. Sokat nem fogsz kapni érte, de nem is ez a lényeg, így legalább továbbra is könyvként funkcionálhat szegény.

A valóban már csak kidobásra érett papírt azonban érdemes bevinni egy MÉH-be, ahol szintén nem fogsz érte egy nyaralásra valót kapni, de legalább lendítettél egyet az újrafeldolgozás folyamatán. Ha pedig nincs kedved elmenni a telepig, az iskolásokra mindig lehet számítani, akik tömegsport jelleggel űzik a súlyemelést az iskolai papírgyűjtések alkalmával.


Aktuális árak:





• MÉH

papír: 3Ft/kg, vegyes papír: 7Ft/kg


Rudasy Kft
papírhulladék felvásárlása Budapesten
Tel.: 06/20-931-46-88

-vegyes papír: 10Ft/kg
-hullámpapír: 18Ft/kg
-irodai papírhulladék (nagy mennyiségben, több árkategória)
500kg felett az elszállítást vállalják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top