Trend

Fekete Karácsony

Van, akiknek nem olyan felhõtlen a Karácsony. Lehet ennek ilyen-olyan oka, de a megoldás talán egy. Szeretet, minden mennyiségben, nagykanállal mérve.

fergeteges





Ugye nem csak én vagyok egyedül ezzel? Nálunk a karácsony mindig sírógörccsel és üvöltözéssel jár. Sosem volt még veszekedés/vitamentes karácsonyom. Idén nem is akarom a családom körében tölteni, elég volt. Gyűlölöm a karácsonyi daldömpinget a rádióból, mert csak görcsbe rándul a gyomrom. Nem a karácsonyt, mint ünnepet utálom, hanem az ezzel járó veszekedéseket.






Gabeszka25

Sajnos ismerős, amiről írsz. . . Nálunk minden ünnep ilyen volt.
Szerencsére az elmúlt karácsony már nem volt dráma. Sőt. . . szép volt. A párommal egy nappal előrébb hoztuk és megünnepeltük. Sokat készültem rá és érdemes volt. Végre igazi hangulata volt az ünnepnek. Boldog voltam.


Zoé12

Idegeskedés
aztán meguntam, és most én vagyok az, aki ügyelek arra, hogy ilyen ne lehessen. Nyugtatom őket, viccel ütöm el a veszekedéseket. Először nehezen ment, de már 3 éve nem volt diliház. Kitartás kell és sok-sok szeretet, meg jó szervezés. Igaz, hogy ünnepek végére kifáradok, de megéri. Azóta a családom is ügyel erre, lassan ők maguk is “tesznek” érte.






Mydma

Én nem ezért nem szeretem a karácsonyt. Ha meglenne a minimális pénz. . . jó, hogy innen a számitógép mellől írom, de irtóra kell számolnom, hogy ennivalóra elég legyen. És minden évben egyre rosszabb. És szegény gyerekeim nem hiszik el, hogy komolyan mondom, hogy nincs ajándék idén.


Zsigabiga

Az zavar, hogy erőszakkal nyomják le a torkomon a “boldogságérzést”, és hetekig még a szokásosnál is nézhetetlenebb a televizióműsor. Nem lehet normálisan közlekedni, bagy pláne vásárolni, mert elgyötört arcú emberek hurcolják csomagjaikat boltról boltra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top