Trend

Férjnek születtek?

Eddig csak a Született feleségek hölgy szereplõirõl olvastunk, pedig a népszerû szériában nem egy jóképû fickó is szerepel. Íme a sorozat férfisztárjai, akiket csak a tévében szorít háttérbe az asszony, a valóságban nõi szívek millióit törik össze.





A diplomás macsó – Ricardo Chavira

A texasi születésű, mexikói származású színész, aki Gabrielle férjét alakítja, már olyan sorozatokban is szerepelt, mint a JAG vagy a Sírhant művek. Emellett nem hanyagolta el a tanulást sem: művészeti diplomát szerzett, sőt, a jogi egyetemet is elvégezte.

Három esztendeje, házasságon kívül született meg kisfia, Tomas, akit élete ajándékának tart. Chavira lelkes jótékonykodó, évek óta vagyonokat áldoz rá, hogy kollégájával, James Dentonnal együtt felhívja a nők figyelmét a mellrák veszélyeire. A színész édesanyja ugyanis korán belehalt a betegségbe. Chavira máig apját okolja a történtekért, aki nem engedte, hogy nejét a helyi férfi orvos megvizsgálja.







A kertész, aki fűvel-fával kikezd – Jesse Metcalfe

A huszonnyolc éves Jesse a sorozat első számú szívtiprója. Ő Gabrielle Solis fiatal kertésze és szeretője. Míg John a sorozatban mimózalelkű szerelmes, addig Metcalfe a valóságban nagy étvágyú amorózó, aki gyakrabban cseréli a barátnőit, mint más a fe­hér­nemű­jét. Hónapokig járt együtt az Amerikai pite szőke főszereplőjével, Tara Reiddel, majd elhagyta a lányt, aki a krónikák szerint a szakítás miatt mély depresszióba esett.

Jesse most a Girls Aloud éne­kes-­nőjével, Nadine Coyle-lal randevúzik, akivel, barátaik szerint, az első pillanatban egymásba habarodtak. Ám a bulvársajtó megszellőztette, hogy viszonya volt filmbéli szerelmével, Eva Longoriával is. A színész, akinek ereiben olasz, francia és portugál vér folyik, a Született feleségek sikerén felbuzdulva Hollywood felé kacsingat. Példaképei kik is lehetnének mások, mint Johnny Depp, Brad Pitt és Val Kilmer.






A gyerekgyáros – Doug Savant

A negyvenkét esztendős Doug Savant játssza Tom Sciavót, Lynette férjét. A szexis mosolyú színész első kiemelkedő szerepét a kilencvenes évek legendássá vált sorozatában, a Melrose Place-ben kapta. Ő volt az önérzetes meleg srác. Doughoz azonban sokkal közelebb áll a Született feleségek-béli karaktere, aki azzal őrjíti meg nejét, hogy folyton újabb csemetéről álmodik, hiszen a valóságban is négygyermekes családapa. Két tinédzser lánya még az első frigyéből született, míg második felségétől, a Melrose Place vörös hajú sztárjától, Laura Leightontól egy fia és egy lánya van.

Bár Laura szeretne még gyermeket, Doug kijelentette: a feleségemmel megállapodtunk, hogy Jack fiamra én vigyázok, a nyolc hónapos Lucy lányom körül pedig az édesanyja tüsténkedik. Többre egyelőre nincs kapacitásunk.






A szexis duguláselhárító – James Denton

A vonzó vízvezeték-szerelőt, Mike Delfinót a negyvenhárom esztendős James Denton alakítja. A nashwille-i születésű, 185 centis, kidolgozott testű színész számára ez a sorozat hozta meg a világhírnevet, előtte csupán vendégszereplőként játszott számos más televíziós szériában a Jóbarátoktól az Ally McBealen keresztül egészen a JAG-ig.

Denton korábban megpróbálkozott Hollywooddal is, de hamar rá kellett jönnie, hogy a mozi nem az ő műfaja. James, aki szerepe szerint Teri Hatchert, vagyis Susan Mayert csábította el, a valóságban két gyermekének anyjával, Erin O’Briennel él. Kislányuk, Malin tavaly márciusban született. A férfinak egyébként ez a második házassága, 2000-ben vált el Jenna Lyn Ward színésznőtől.

Állítólag nem róla mintázták a hűség szobrát. A hírek szerint a színész csak azért vállalta el az idei Miss Amerika szépségverseny zsűrizését, hogy minél több lányt ágyba vihessen. A rossznyelvek szerint sikerült is neki. Érdekes, hogy saját bevallása szerint egyetlen nőt ismer, akit soha nem akart meghódítani: ő pedig nem más, mint Teri Hatcher.






A valóságban is pajzán – Steven Culp

Steven Culp, alias Rex Van De Kamp nagyon sokban hasonlít a sorozatban megformált figurához. „Engem is ki­készít az asszony, és én is imádok pajzánkodni” – vallotta be viccesen az ötvenegy esztendős színész, aki feleségével, Barbara Ayersszal közösen neveli ikergyermekeit, Joe-t és Katie-t. Culp, aki elsősorban televí­ziós sorozatokban remekelt, házassága előtt nagy szív­tipró hírében állt, hódításainak se szeri, se száma.

„Mint minden férfi, én is kiéltem magam a fiatal éveim alatt. Hiszen ha nem így lett volna, akkor ma nem lennék kiegyensúlyozott férj és jó apa.” Steven számára egyébként fájdal­masan kezdődött az idei esztendő. Ismeretlen tettesek január elsején brutálisan meggyilkolták féltestvérét, Kathryn Harveyt és az asszony családját. A nehéz időkben felesége mellett sorozatbéli asszonya, Marcia Cross is sokat segített a színésznek. Culp és Cross egyébként a valóságban is igaz barátok, de állításuk szerint ezt a határt sohasem lépték át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top