Trend

A L’Oréal Paris tavaszi sminktrendje

Érzékeljük, vagy sem a színek hatással vannak ránk. Ez a felfedezés, nem a 21. századhoz köthető, hiszen már az ókor embere is mágikus erőt tulajdonított egyes színeknek. Vannak színek, amelyek hagyományokhoz köthetőek, más színek pedig az éppen aktuális divatot, az évszakot vagy éppen csak a hangulatunkat követik.

Egy-egy évszaknak is megvannak a maga színei. Tavasszal az ébredő és egyre színesedő természet hatására, és a túláradó érzelmeknek köszönhetően vibráló színkavalkádra vágyunk.

Közeledik a tavasz, színesedik a világ! Fejezzük ki hangulatunkat a L’Oréal Paris legújabb sminktrendjének színeivel! Az idei tavasz színei az érzékiséget, az eleganciát és a szenvedélyt sugallják. Légy bátor!

Ismerd meg a 2009-es év sminktrendjének színeit!

Zöld, a harmónia színe
A tavasznak, a természet megújulásának, a növekvő életnek a kifejezője. Állandóságot és állóképességet sugall. Energetizál, és magában hordozza a spiritualitást.

Kék, a biztonság színe
Az ég és a tenger színe. Érzelemgazdagsága, kreatív hatással bír az érzékenységre, ami magabiztosságra ösztönöz. A világoskékről az életre, a gyógyításra, a békére, a megértésre és a puhaságra asszociálunk.

 

 

E két szín különleges összhatásával készült a L’Oréal Paris újsminktrendje, a Chrome Butterfly, amelyet a trópusok hangulata inspirált.

Ide kattintva lépésről lépésre elkészítheted az idei tavasz trendi sminkjét! KATT IDE>>>

 

 

 

 

Most pedig jöjjön a romantikus elegancia színeit felvonultató másik tavaszi-nyári sminktrend, amelynek alapszínei a meleg barna és az ártatlan rózsaszín.

Barna, a természetesség színe
Ez a szín, szinte mindennel jól kombinálható. Az odaadó természetet, melegséget sugall. Olyan, mint a csokoládé: boldogságérzetet nyújt, aztán nem tudsz nélküle élni. Színe kiemel, stabilitást nyújt. Ez a föld színe, a termékenység megtestesítője.

Rózsaszín, az eleven ártatlanság
A rózsaszín finoman újító és bátorító elevensége energiával tölt fel. Ártatlanságot sugall, miközben a luxus, a becsvágy, és a kreativitás érzésével tölt el. A romantikus, nosztalgikus nők elengedhetetlen fegyvere.

E két szín vibráló, izgalmas párosításából jött létre a Loréal Paris Elegant Terracotta, melyből a természet meleg színeinek csillogó harmóniája árad.

Ide kattintva lépésről lépésre elkészítheted az idei tavasz trendi sminkjét! KATT IDE>>>

 

 


Tudj meg többet, hogy sminked még tökéletesebb lehessen! Videóinkon további izgalmas tanácsokat kaphatsz a L’Oréal Paris sminkmesterétől, James Kaliardos-tól!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top