Trend

Tavaszi stílustippek – egy este Schiffer Miklóssal

Miután elfeledkezhettünk a hosszúra nyúló, sötét éjszakákról, a dermesztő hidegről, tavasszal a természet és saját magunk testi-lelki újjászületése felett érzett örömünket minden lehetséges formában igyekszünk kifejezni. Igen, a legtöbbünk számára az elsők között a gardróbunk is eszünkbe jut is ilyenkor – de vajon hogyan ünnepelhetnénk meg stílusosan a tavaszt? Melyek az idei évre jellemző trendek? A válaszokat keressük Schiffer Miklóssal.
Tavaszi stílustippek – egy este Schiffer Miklóssal

A Stílus estek elindításával a Hegyvidék Bevásárlóközpont egy olyan kivételes, negyedévente jelentkező programsorozatba kezd, ahol évszakonként stílustippeket és tanácsokat kaphatunk, illetve betekintést nyerhetünk az éppen aktuális trendekbe – méghozzá Schiffer Miklós stílustanácsadó vezetésével! Az egész estés rendezvényeken kellemes hangulat és különleges gasztronómiai élvezetek várják a stílus iránt fogékony vendégeket.

Az első Stílus estre április 2-án este kerül sor, helyszíne a kulturált környezetben számtalan prémium kategóriás divatmárkát és széles gourmet-kínálatot – gondoljunk csak a Vörös Homárra, a Delizia Gourmet & More-ra vagy az ország legjobb hentesének tartott Gál Józsi MészárSteakére – felvonultató Hegyvidék Bevásárlóközpont lesz, házigazdája pedig az a Pesti István, akinek a bevásárlóközpontban működő Tanti Étterem séfjeként, az ország negyedik Michelin-csillagát köszönhetjük. Természetesen Pesti István nemcsak házigazdaként tündököl majd, az ő nevéhez fűződik majd az est többfogásos vacsoramenüje és borválogatása is.

Tavaszi stílustippek – egy este Schiffer Miklóssal

Az első Stílus estről a Hegyvidék Bevásárlóközpont oldalán találhatsz további információkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top